|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() ben buradanm volkan kardeşime tamamen katılıyorum
![]() bu tür konularıda hiç beğenmiyorum. tabiki tekne sahiplerinede saygım herzaman vardır bu işten ekmek parası kazanıyorsunuz serbest piyasada istediğiniz fiatı söyleyebilirsiniz. ![]() ![]() ama burada reklam amaçlı bir şey sunduğunuz zaman ve bu site üyelerinden tepki aldığı anda bende yönetim olarak herzaman üyelerimizin yanında olurum. siz ilk deyilsiniz bundan daha öncede reklam amaçlı birçok konu açıldı ve hepsine paylaşım yapın sizlerle balığa çıkmak isteyen çıkar denildi ![]() bunlardan bazıları BARBOROS,SUAT KAPTAN,SÜLEYMAN KARABULUT bu isimleri gecen kişiler istenilen biçimde paylaşım yapıyor ve rastgelsin üyelerine gereken yardımı ama fiat ama dostluk adına teker teker üstüne düşeni yapıyor. bizlerin amacı kimseye zarar vermeden sevdiğimiz bir hobiyi dostlarımızla beraber yapmaktır.buna varsanız buyrun seve seve bizler varız ![]() saygılar ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 12-03-2012 13:09 |
Seferihisar Sığacık'ta kiralık tekne | gkhnust | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 24-02-2010 23:24 |