|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstat,dediğim gibi o bölgeyi hiç bilmiyoruz.Malum kerteriz veya koordinat olmadan denizin ortasında serseri mayın gibi dolaşmakta hiç cazip gelmediği için bu avı yaptığımız yerden başka bir yer denemedik açıkçası.Ama nasip.O tarafa tekrar gidecek olursa daha detaylı bir kerteriz araştırması yapacağım muhakkak.Yorumuna teşekkür ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Raif bey.Sizin av raporlarınızda bizim göz zevkimiz için çok önemli.Devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hem soframıza hem raporumuza gözterdiğin beğeni için teşekkür ederim Yağız.Dediğim gibi soframız keyfimizin bir parçası.Bizden daha bereketli ve keyifli avlar yapabilmeni dilerim.
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hem sığacıkta hem gittiğiniz her avınızın bereketli ve keyifli geçmesini dilerim.Yorumunuz için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Serkancım.Sanada bereketli ve keyifli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya İbrahim,her yerde her şekilde görüştük ama bir türlü denizde denk gelemedik.Söz, eğer bir gün denizde denk gelirsek bu sucuklu yumurtadan ve salatadan birlikte yiyeceğiz.Umarım bu hafta sende çıkarsın ve o güzel lidaki ve mercanlarının görüntülerini bizden esirgemezsin.Sanki senin lidakiler oltana kendisi yakalanıyormuş gibi bize sadece bize usta deme.Raporların her şeyi gösteriyor.Teşekkür ederim kardeşim.
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi mırmırlar pabuç gibi maşallah
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mırmırlar ve lidakiler süper kutlarım Muratcım.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Turgay abi.Bizde orada mırmır beklemiyorduk ama madem gelmişler bizde afiyetle indirdik midemize
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15.01.2010 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 57 | 18-02-2010 12:28 |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
10.10.2009 av raporum | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 16-11-2009 18:45 |
İlk av raporum... | murcey | TATLI SU AVI | 8 | 06-10-2008 20:12 |
Mardin Raporum | iesencan | Videolar | 6 | 06-08-2007 06:07 |