|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende imbat ve balıkcının fikirlerine aynen katılıyorum.Ancak benim anlamadığım bir şey var.1 Üye listesinde kendimi bulamadım.2 balık kurşunu için mesajıma kimse cevap vermedi.yoksa buda nereden geldi diye çaktırmadan çizikmi atdınız anlayamadım.hepinize rasgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [quote=turna]bende imbat ve balıkcının fikirlerine aynen katılıyorum.Ancak benim anlamadığım bir şey var.1 Üye listesinde kendimi bulamadım.2 balık kurşunu için mesajıma kimse cevap vermedi.yoksa buda nereden geldi diye çaktırmadan çizikmi atdınız anlayamadım.hepinize rasgele.[/QUOTE
Balıkcı dostum Turna üyelik listesindeki sorunun ne olduğunu bilmiyorum kurşun kalıbına gelince demek,ki bu tür kalıp üreten yok Türkiyede son olarak sitedeki arkadaşlar gibi imza kısmını doldurmanızı bende bütün üyeler gibi istiyorum sizi daha iyi tanımalı adınızla size hitap edebilmeli bütün üyeler,bu zaten üye olma kuralı galiba sitemizde.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sayın turna (isminizi bilmediğim için böyle hitap ediyorum kusura bakmayın);
üye listesinde adınızı bulamamanız ile ilgili birşey diyemeyeceği (ki sanırım teknik bir konudan dolayıdır) ama emin olun burada kimse neden geldiniz diye birşey demez size. açıkçası ben mesajınızı gördüğümü hatırlamıyorum. sanırım diğer mesajların arasında gözden kaçtı. yoksa burada özellikle balıkçılık konusunda gerçekten uzman olan dostlarımız var, onların bir şekilde yanıt vereceklerine eminim. saygı ve sevgilerimle...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() sn. turna kardeş.. mesajını yenile ve ad soyad dogum tar. ekle....artık muhabbetimiz daim olur.
selamlar |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çevreyle İlgili Haberler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 27-04-2006 04:20 |