|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
vermis oldugunuz tekneler tur mu yapiyor ve ya özelmi kiraliya biliyorsun benim yazligim davutlarda benim icin kusadasi güzelcamli fark etmiyor yeterki iyi bir kaptan cevreyi iyi bilen olsun davutlar veya kusadsi civari es dost arkadas vardir ava cikan onlarlada tanismak isderim sonucda beli bir hobimiz var tekrar size saygi ve selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
sevgili gani bey, sizin isviçrede çalıştığınızı ve oradan tatile geldiğinizi biliyorum.(çünkü daha önce sizinle spin kamış ve makina üzerine yazıştığımızda isviçrede çalıştığınızı siz söylemiştiniz hatta benim telefon numaramı istemiştiniz ve kaydetmiştiniz.) konuyu okuyunca size yardımcı olabilmek için hemen telefona sarıldım ve araştırmalarım neticesinde bu iki telefonu bulabildim.Fakat bu telefonlarını verdiğim teknelerin tur mu yoksa özel mi olduğunu bilmiyorum.umarım yardımcı olabilmişimdir.eğer bir sonuç alamazsanız beni arayın yine de elimden gelen birşey varsa yapmaya çalışırım.inşallah tatiliniz güzel geçer.selamlar.rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
hatirladim evet sizinle yazismisdik ben su an isvicredeyim 16 04 2010 kocaelinde olacagim nasipse buradaki evimde 10 gün kadar kalip sonrada davutlardaki yazlima geleceyim siz ve sizin gibi degerli dost ve arkadaslarla tanisir ve bu hobimizi beraber paylasirsak benim icin de yeni arkadaslar tanimis olup ve stres atmis olurum ben teli vermismiydim size bilemiyorum av konusunda benimle paylasmak isdedin olursa beni ararsan tanismis oluruz selamlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kiralık Tekne | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 30 | 21-04-2010 08:27 |
Tekne ismi | dionyzos | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 20-10-2009 09:38 |
Tekne Adabı | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 01-08-2008 12:55 |
tekne avı | ADNAN | Organizasyonlar | 7 | 27-11-2007 12:44 |
Şakran (tekne) | uğur karakaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 28-02-2007 01:10 |