|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#91 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#92 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paşa Team, gerçekten hem Paşa hemde müthiş bir Team.Yılmadan usanmadan yaz kış demeden aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor.Balıklar şahane,muhabbetleri de öyle.Tek kusurları, tutukları balıkların av sonrası ızgara hallerinin görüntülerin olmayışı.Yani bu balıklar ahanda işte böyle yenir, dedirten fotoğrafları : ))
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() madem sen ızgara olsun diyorsun öyleyse bende diyorumki mangal başında sen ol ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tamamdır, ilk denemesini inşallah Kara reis de yaparız....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kutluyorum tek kelime ile harikadınız arkadaşlar.Bu güzel vidio ve resimlerde emeği geçen kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sizleri cani gönülden kutluyorum tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan kardeşim, alınmadığını zannediyorum. Şaka yaptığımı herhalde anlamışsındır. Sizlerden biri olmaktan inan çok mutluyum. En kısa sürede tanışmak umuduyla, sevgiler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() inşallah tanışırız alirıza abi ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar öncelikle bu avı düzenleyen ve emeği geçen arkadaşları kutluyorum ve bizlere çektiğiniz bu göz ziyafeti için de ayrıca teşekkür ederim sanal alemde havada uçuşan dostluk, arkadaşlık, samimiyet gibi kelimelerin ne kadar sahte olduğunu görmüş ve yaşamış biri olarak şunu söylemek istiyorum. bu sanal alemin delikanlı dediğim adamları nasıl bozduğunu gören ve bilen biriyim..! umarım bu gurubun içindeki arkadaşlar böyle olmaz umarım hiçbir menfaat sizin dostluğunuzu bozmaz umarım bu arkadaşlık ve dostluk zor zamanlarınızda da devam eder umarım herkes samimi ve içtendir, işi bittiğinde sırtını dönenlerden değildir. hepinizi yürekten selamlıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |