![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar abilerim kardeşlerim. Daha yeni üye oldum ama yaklaşık 2 haftadır forumu takip ediyorum.Buradan edindiğim bilgilerle hafta galata köprüsüne gideceğim.Araştırdım bu aralar çapariyle tutuluyor deniyor.Sizinde tavsiyeleriniz varsa eğer yazarsanız sevinirim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sevgili kardeşim tekrar hoş geldin.. Çaparı konusuna gelince av yapacağın yerdeki oltacılar, hangi renk tüylü çaparı kullanıyorlarsa o renkli çaparileri malzemecilerden rahatlıkla bulabilirsn.. Ayrıca İstanbuldan site üyelerimiz seni bilgilendireceklerdir.. RASTGELSİN:: ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() ah istanbul
![]() ![]() izmirde olsaydın herhalükarda seve seve yardım edebilirdim ![]() Bu mesaj en son " 15-04-2010 " tarihinde saat 07:29 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Emircan kardeşim aramıza hoş geldin..kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.O galatadan bende balık tutmayı çok isterdim. İnşallah benim yerimede bol bol tutar ve bizlerle paylaşırsın..OLTAN HER DAİM DOLU GELSİN...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hadı bakalım rastgelsınnn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rastgelsin emircan kardeş
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hadi bakam tutşu balıklarıda istanbul ve rastgelsin aileside balık görsün hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İsraildeki avım | Bornovalı | TATLI SU AVI | 25 | 16-02-2010 22:00 |
ilk levrek avım... | discus | ANILAR | 22 | 08-02-2010 11:47 |
29 ekim avım | ismail çakır | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 30-10-2007 14:47 |