Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Rastgelsin Kahvesi

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 27-04-2010, 20:33   #3011
Aydın35
Tayfa

Aydın35 kullanıcısının avatarı

Eyw Hasan abi buyur gel abi bi çay daha vereyim sana
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı  
Sponsored Links
Eski 27-04-2010, 20:37   #3012
musty
Kaptan

musty kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Aydın35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi süper ya hayatımda hiç sırtı yapmadım son günlerde çağımızın av metodu jigginge fazlasıyla odaklanmış durumdayım nerden bi yazı bulursam defalarca okuyorum en kısa zamanda gerekli alet kombinasyonlarını ve luresleri edinip bu konuda tecrübe kazanmak istiyorum karadan yapmaya çalıştığım avların çoğunda hüsran yaşadım insan bu balıklarıda görünce fena halde imreniyor.Ama kara avınıda bırakmış değilim tabi benim için avcılığın her türlüsü mübah bu konuda kendime bir arşiv hazırlama aşamasındayım yabacı sitelerden tutunda yerel sitelere kadar paylaşımın olduğu her yerde araştırma yapıyorum inşallah bir gün hep beraber avlanma şansımız olurda görürüz yakından şu sinoları
Aydın kardeşim bak ben sen türlübilgi istersen vermeye hazırım bende jig te takıldım jig te cok farklı bir olay bende aldım takımları 3 kere suya indirdim ilerleme sağlayamadım biraz daha zamanı var diyorum ben kendimce kardeşim denizle ilgili ne olursa olsun ben hazırım bottan tut motora vs vs kardeşim
Eski 27-04-2010, 20:38   #3013
musty
Kaptan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
oh oh maşalllaaaaah allah muhabetinizi bozmasın
amin Hasan abicim amin kahve içemisin yapayım hemen
Eski 27-04-2010, 20:39   #3014
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
musty tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
amin Hasan abicim amin kahve içemisin yapayım hemen
içerim tabiiiii ama aydın yaparsa
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı  
Eski 27-04-2010, 20:40   #3015
Aydın35
Tayfa

Hasan abi ortamı abi?
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı  
Eski 27-04-2010, 20:41   #3016
Aydın35
Tayfa

geldi bol köpüklü hacı bekir lokumlu osmanlı türk kahvesiiiiiiiii.....
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı  
Eski 27-04-2010, 20:42   #3017
Aydın35
Tayfa

Alıntı:
musty tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aydın kardeşim bak ben sen türlübilgi istersen vermeye hazırım bende jig te takıldım jig te cok farklı bir olay bende aldım takımları 3 kere suya indirdim ilerleme sağlayamadım biraz daha zamanı var diyorum ben kendimce kardeşim denizle ilgili ne olursa olsun ben hazırım bottan tut motora vs vs kardeşim
Mustafa abi şimdi benim sana sormak istediğim bir mevzu var:olay şundan ibaret kafamda bir tekne alma planım var şimdi konu fiber tekne beni yarı yolda bırakmıcak bir fiber tekne nasıl olmalı özellikleri kendi planım en az 5 kişi avlanabilmeli sadce fikir.Birde bu fiberler hafif oldukları için römorka kolayca alabilirmiyim yani bunu 2 kişi olarak römorka bindirebilecek bir alet varmı nasıl iner nasıl biner?Ben limanda durmasından yana değilim çünki liman değnekçi paraları vs voooovvv dedirtecek cinsten ahşap tekneyede vakit harcıyamam yav bi botmu alsam diyorum oda içime sinmiyor denizin ortasında kalırım diye korkuyom yüzme biliyom ama olsun genede dımbızlak deniz ortasında kalmak kötü.yaklaşık 15-20 gündür tekne imalatçı sitelerini karış karış geziyorum ama yazılan metreleri gözümde canlandıramıyorum teknedeki kişi sayısını ele aldığım zaman.Yani planım balığa gideceğim zmn römorku arabaya bağlayıp tekneyi müsait bi yerde denize atıp avlanmak ve sonra yükleyip geri getirmek böyle birşey mümkünmüdür?Mümkünse bile bana külfetmi olur bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim beni abi
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı  
Eski 27-04-2010, 20:57   #3018
musty
Kaptan

Alıntı:
Aydın35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mustafa abi şimdi benim sana sormak istediğim bir mevzu var:olay şundan ibaret kafamda bir tekne alma planım var şimdi konu fiber tekne beni yarı yolda bırakmıcak bir fiber tekne nasıl olmalı özellikleri kendi planım en az 5 kişi avlanabilmeli sadce fikir.Birde bu fiberler hafif oldukları için römorka kolayca alabilirmiyim yani bunu 2 kişi olarak römorka bindirebilecek bir alet varmı nasıl iner nasıl biner?Ben limanda durmasından yana değilim çünki liman değnekçi paraları vs voooovvv dedirtecek cinsten ahşap tekneyede vakit harcıyamam yav bi botmu alsam diyorum oda içime sinmiyor denizin ortasında kalırım diye korkuyom yüzme biliyom ama olsun genede dımbızlak deniz ortasında kalmak kötü.yaklaşık 15-20 gündür tekne imalatçı sitelerini karış karış geziyorum ama yazılan metreleri gözümde canlandıramıyorum teknedeki kişi sayısını ele aldığım zaman.Yani planım balığa gideceğim zmn römorku arabaya bağlayıp tekneyi müsait bi yerde denize atıp avlanmak ve sonra yükleyip geri getirmek böyle birşey mümkünmüdür?Mümkünse bile bana külfetmi olur bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim beni abi
Aydın kardeşim bence en güzeli bot derim benim 3 botum şimdiki botum 3.50 fiber taban bot 15 hp honda var en güzeli bana sorarsan bot ben daha önce tekne aldım fakat bır yere bıraktığında ne başına gelir bilemezsin ve bot tekneden daha güvenli ve ne kadar bütçe ayırdın bu da önemli simdi aliminyum teknelerde var onlarda güvenli fakat ben bot derim daha kolay simdi 5 kişi diyorsun o yüzden en az 5 mt gibi olacak oda ağır olacak yine sen bilirsin ben bot al derim cok güzel ve uygun botlar var motorda honda derim kardeşim yada suzuki
Eski 27-04-2010, 21:07   #3019
musty
Kaptan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
içerim tabiiiii ama aydın yaparsa
Aydın kardeşimiz yapar fakat lokumlar benden çifte kavrulmuş lokumlarrr)
Eski 27-04-2010, 21:07   #3020
Aydın35
Tayfa

Anladım abi yanlız bildiğim kadarı ile botlarda 2,99 mt den sonra kayıt gerektiriyor?Şimdi benim evimin altında 5-6 metre tekneyi kolayca alıcak bir garajım var planım ondan böyleydi bütçe konusuna gelince eğer tam kararımı verirsem bütçemide ona göre ayarlıcam.Abi o bahsettiğin aliminyum katlanır tekneyi diorsan gördüm reklamını ALLAHA emanet gidiyor abi daha çok göl işi gibi açık denize çıkmaya kalktınmı taklaya gelmiyelim abi onla?
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları