|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mütevazi olmak iyi de bu kadarı fazla Anıl...
Tebrik ederim. Çok güzel balıklar....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl yine Tago'yu ekip balığa gitmişsin bakıyorum
![]() zaten sizin daha bir şahitli yarışma olayınız var, unutmuş da değilim... ![]() ![]() tebrik ederim güzel av olmuş...
![]() |
![]() |
#14 | ||||
|
![]() Abi ben onu o konuda yenerim oda bunu biliyo ama kıyıda belli olmaz iş tekneden ben daha iyiyim çünki bende kondüsyon tam onda eksiklik var uzun zamandır balığa gitmiyo ama ben babam ve amcamın şahitliğinde haftaya bu yarışmayı yaparım balıkları ayrı koyarız sonra fotoları yollarız siz seçersiniz galibi.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yok abicim şahit olarak siteden en az 3 kişi olmadan olmaz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
cumartesi günü sabah 07.00 de doktor bir arkadaşla,Seferihisardan çilga koyuna kadar gidiş geliş olmak üzere 52 km.yi 10 saat boyunca durmadan sinarit ve tombik için ortasu ve yüzey sırtısı çektik.6 çeşit favori rapala denemize rağmen bir şey yakalayamadık, zannedersem av günün önceki gecesinde urlanın iki defa sallanmasının rölü büyüktü,diğer çıkan teknelerde de balık yoktu,sevgilerimle 2006.03.03 21:37:17 38.1967 26.8603 3.1 SEFERİHİSAR (İZMİR) 2006.03.03 21:34:30 38.1330 26.7347 3.3 SEFERİHİSAR (İZMİR)
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili Taygün ağ atacağın zaman haber verde bizde gelelim. Mehmet Koray 1948 Ankara
![]() |
![]() |
#18 | ||||
|
![]() Taygün değil Taygun , ayrıca balıklar benim , ayrıca ağ değil TROL
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Balıklar anılın olsun yakalama işini ben gerçekleştiririm ![]() Anılcım sende trol mrol her tarafta söyleme yanlış anlıycak insanlar ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() imbat ile dizzy bana gönderdiği mesajlar biraz düşündürücü, buda bu sitenin kalitesini biraz bozar gibi geliyor bana. Mehmet Koray 1948 Ankara
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
19 Nisan İzmir-Alaybey Raporu | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 26-04-2007 21:58 |
24.12.2006 ürkmez raporu | giritli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 63 | 29-12-2006 18:55 |
kordon raporu 22.06.2006 | obivan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 22-06-2006 10:38 |
18 Mart 2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-03-2006 04:27 |
İzmir Balık Raporu | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 07-12-2005 22:46 |