|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hasan BALIKCI 7 Gün Banlansınmı ? | |||
EVET |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 30,00% |
HAYIR |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 70,00% |
Oylayanlar: 20. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Daha ne yardımcı olacağız. Sen yolu kaybedenleri bulmaya gittiğinde biz olta atmıyorduk yemek hazırlıyorduk bilgine ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yahu bırak abi kaderine mahkum ol.. ![]() Biliyorsun kapanış videosunda ben hazırım, Hemen yasaklayın dedim... org. un üzerine 7 gün istirahat ederim dedim.. Bırakın biraz dinleneyim, yahu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar burda bir yanlış var.Evet Hasan Balıkcı balık çekiyor ama hiç sordunuz mu niye çekiyor ?. Dikkat ederseniz yanda bir arkadaşımız var, O arkadaşımıza mercan nasıl çekilir onu gösteriyordu.
![]() ![]() Yani kendi adına değildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ya bırak süleyman abi sende biraz doğrucu ol.. Bu ne yahu 10 dk ayrıldım balığı çekmiş işte .. bunun ötesi berisi yok.. ![]() Ver oyunu kurtul.. 1 hafta sende bende rahat edeyim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar bizi bölmek isteyen balıkların bir oyunudur bu. hasan abimizi bir boş anında yakalayıp oltasını ısırmak suretiyle paşa team in başarılı operasyonlarını gölgelemeye çalışmaktalar. hasan abimizin suçu yok. tamamen balıkların bir oyunu
![]()
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Hasan abiyi 7 gün istirahat ettirsek bile PAŞA TEAM ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışırım.. Hatta o hafta balığa gider paşalarla boy göstermeye çalışırım.. Herşey Paşa Team için .. ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Bu gidişle sitede adam kalmayacak
![]() ![]() ![]() Ama itiraf edeyim evet ben bir mırmır yakaladım şöyle güzelinden ![]()
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 Soru ... | Mehmet BODUROĞLU | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-09-2010 00:50 |
herkese slm ve ilk soru | shafak | Tanışma | 19 | 03-10-2007 23:46 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |