|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hasan BALIKCI 7 Gün Banlansınmı ? | |||
EVET |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 30,00% |
HAYIR |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 70,00% |
Oylayanlar: 20. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben nöbetci olurum.
En iyisi siz hepiniz kendinizi banlayın 1 hafta ![]() ![]() ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kurallar uygulanmak için koyulmuştur.
Rastgelsin mahkemesi ne karar verirse uyulması gerekir ![]() Anlaşılıyorki Hasan abimiz kendi koyduğu kuralı kendisi çiğneyerek suç işlemiştir ![]() ![]() ![]() Yanlız diğer yöneticilerimizde yırtttık sanmasın Kural herkes için geçerli. Ben o gün kim olta attı biliyorum şahitlikde ederim ![]() Görsel delil şartdeğil ![]() ![]() ![]() Ama affetmekte büyük bir erdemdir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eğer ceza uygulaması gelicekse benim gözümle gördüğüm bir yığın görüntü vardı.. Yönetim kurulunu tamamen uzaklaştırabilirim sanırım..
Oyum Hasan abiden yanadır ![]()
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu seferlik affedin ve yazılarından bizi yoksun bırakmayın. Ancaaak tekrarında o 'nu banlamayıp, 1 hafta devamlı olarak balığa götürün ve elini ayaklarını bantlayıp balık avlatmayın. Herhalde bundan büyük ceza olamaz.
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() alaşıldı bu işin sonu yok çünkü yalancının şahidi şiraçı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mercanı bana verirse affedin
![]() Eger vermiyorsa banlayın gitsin ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() EVET
![]() ![]() ![]() ![]() HAYIR ![]() ![]() ![]() ![]() Değerli dostlar bu saat itibari ile oylama sona ermiştir.. ![]() Yukarıdaki oylama sonucunda da göründüğü gibi, Sitemizde Dostluk Kardeşlik ve Arkadaşlık galip gelip.. "Afetmek Büyüklüktür" Düsturu üzere Hasan abimizin 7 Gün istirahati tecil edilmiştir.. ![]() ![]() Konuya katılan dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.. ![]() Serbestsin Hasan Abim.. ![]() Ne zaman Gidiyoruz balığa o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 Soru ... | Mehmet BODUROĞLU | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-09-2010 00:50 |
herkese slm ve ilk soru | shafak | Tanışma | 19 | 03-10-2007 23:46 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |