|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adlı siteden yukarıdaki yazıyı almıştım... Ama isim olarakta araştıracağım. Emeğe ve Bilgiye Saygı! Halil Balkanlar 1965 Bursa
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Halil arkadaşım bu yazıyı yazan arkadaş yanlış deği ama çok eksik yazmış belkide Türkiyede bulunabilecek kamışlardan bahsetmiştir çünki bir çok malzemeden üretilmiş ve bir çok kamış çeşidi var hemen hemen her balığa uyarlı yapılmış,her suya göre değişen kamış çeşitleri var ve yazıyı yazan kişi sayın Bilgehan Sarp bey değil Bilgehan bey de değinmiş kamış çeşitlerine kendi sitesinde bu yazı daha çok geçerli bence gerçi o da değinmemiş bütün çeşitlere ama hepsini yazmaya kalkarsa zatem 10-15 sayfa ayırması gerek kamışlar bölümüne.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış seçiminde yardım | bakus | Tanışma | 1 | 05-12-2008 01:13 |
Kamış seçiminde yardım | bakus | Kamışlarla İlgili Herşey | 2 | 24-10-2008 16:59 |
kamış seçiminde yardım | bakus | Takım Çeşitleri | 0 | 19-10-2008 12:11 |
yardım edin lütfen acele | murat% | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 18 | 07-05-2008 19:37 |
Kamış yardım | genc balıkcı tunahan | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 2 | 06-11-2007 20:07 |