|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Bahar tebrik ederim kardeşim..
Gökhan kardeşimin yanında ham kaptanlık hem ustalık yapmış , Nasibinizi birer birer almışsınız.. Eşkina gayet güzel gecenin süprizi olmuş sizlere.. Paylaşım için teşekkür eder avlarınızın devamını dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
burda anlamdım gökhan mı benim yanımda kaptanlık ve ustalık yapmış oluyor ben mi oluyorum? evet gecenin süprizi idi ama arkadaşı yarı yolda pes etti gitti ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bahar kardeşim Gökhanı ve seni tebrik ederim ellerinize sağlık.
Bütün avlarınız böyle bereketli olur inşallah. İnşallah birgün sizide ziyaret etmeyi düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
teşekkürler Mutlu bey Hepimiz için devamı orhan bey
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() süper olmuş süper.ikinizede tebrikler...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bereketli gece avı olmuş.devamına inşallah.Afiyetler olsun.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bahar hanım, Gökhan beyle sizi tebrik ederim. Ekip olarak çok güzel bir av yapmışsınız.
Eşkina çok güzel, Ege taraflarında pek rastlamamıştım, demek çıkıyormuş. İkinicyi kaçırmış olduğunuza üzüldüm ama tavalıkları almışsınız. Berekeli ve keyifli avlarınızın devamı dileklerimle, rastgele...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo Bahar hanım.Bu işe gönül ve sabır verdiğiniz gerçekten severek yaptığınız belli oluyor.Devamını dilerim.Tebrikler.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler bahar hanım güzel bir olmuş,kaya levreğide o akşamın piyangosu
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.05.2010 Özbek günlügü | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 02-06-2010 20:12 |
Güzelbahçe Körfezi (Özbek) | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-04-2010 20:00 |
Özbek 03-04-2010 Balık günlügü | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 06-04-2010 20:03 |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 10:10 |
10 Mayıs, Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-05-2008 19:15 |