|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Süleyman amca cok güzel bir av olmuş uskumrular da geldimi yanındayız tüm ekibi tebrik ederiz
Yalnız birşeyi anlamadım? Necati abi sizinle beraber balıkta mı idi. Eğer Necati abi balığa bu kıyafetle çıkıyorsa iş yerinde veya diğer zamanlarda nasıl geziyor merak ettim gerçekten çok yakışıklı çıkmış Necati abimiz ![]() ![]() ![]()
Denizkızı35 Bahar&Gökhan Özbek-Urla-İZMİR 0506 854 17 22 ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 07-05-2010 " tarihinde saat 22:59 itibariyle Denizkızı35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İşte işin en güzel tarafı bu. Avdan ziyade dostluk ve muhabbet. Kıskanmamak elde değil. Ayrıca sitemizin en güzel özelliğide bu işte.
Sevgiler, saygılar. Not: Bu arada Hasan Balıkçı kardeşimiz de karadan avcılığı bırakıyor galiba.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Hasan balıkcı'ya gelince Onu asla ve asla tekneye alıştıramayız.. Ama beni kıramadığından çaresiz tekneye biniyor.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() suleyman abı sıteye bı kaç gundur gırıs yapamadıgım ıcın anca yazdım bu yuzden kusura bakma bı ıkı gundur gıremıyordum sıteye... cok guzel bır gun olmus gene salı gunune hazırlan yanındayım abı... avın sohbetın daım olsun
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
suleyman abı ben senınle cuma gunu konusmustum ama dalgınlıga geldı sanırım... sorun dııl go nuller bır olsun bız her zaman cıkarız ...
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sizin yanınıza gelmeden 1 saat kadar denize açıldık.. Evet o halle balık yakalamaya gayret ettik ama maalesef.. ama tabiiki işimi garantiye almıştım.. Nede olsa Kaptanımın livar doluydu.. İltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim. Bizde sohbetin muhabbetin belini kıralım dedik.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yaşa sen kaptanım.
Güzel vakit geçirmişsiniz. Gerisi boş zaten, balık olsada olur olmasada . Teşekkürler paylaşım için. Afiyet bal şeker olsun ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
güzel bir mercan avı daha yer vazgeçilmezim gümüldür | ozermenek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 20-09-2009 11:26 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |
Nihayet | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-08-2006 23:18 |