|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Eyvallah Mehmet kardeşim sağolasın..Seninlede ayaküstüde olsa bir tanışma fırsatımız oldu.. inşallah oturup sohbet etme fırsatımızda olur...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abı her zamankı gıbı yıne bereketlı bır av yapmıssın valla tebrıkler
![]() Yağız DEMİR Bostanlı - İZMİR 1977 0 Rh (+) ![]() Bu mesaj en son " 10-05-2010 " tarihinde saat 08:10 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikederim güzel bir av .....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkür ederim Seyfi kardeşim sizlerinde oltaları dolu gelsin her daim...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tşk.ler süleyman kaptan dostluğun ve yaklaşımın için. gerçekten bugün sayende iyi geçti en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakal. rastgelsin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Necati kardeşim sizin hoş görülü davranışınızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim.. Sizlere her daim gönlüm açıktır...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi bu kadro orada olurda balık olmazmı.
Balıklar nasıl kendileri tekneye atlamadı ben ona şaşırıyorum ![]() Bu görüntüleri bizlerle paylaşıp dostluğun sıcaklığını yaşattığınız için hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Süleyman abi gerçekten o gün çok güzeldi ..
![]() Kaptanın balıklarını yerinde gördük denetledik.. ![]() Hatta eve bile götürdüm .. ![]() Yanlış anlamayın test edelim, balıklar güzelmi diye.. ![]() Test ettik onayladık.. ![]() Hem balıklar Kaptan tarafından yakalanmış.. Hemde çook lezzetliler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abim konu için ve balıklar için teşekkürler.. ![]() Livarın hiç boşalmasın işaallah.. ![]() Not ...:Ben gelince boşaltırım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
güzel bir mercan avı daha yer vazgeçilmezim gümüldür | ozermenek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 20-09-2009 11:26 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |
Nihayet | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-08-2006 23:18 |