|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Bir dakka Bir dakka ..
![]() Herşey çok güzeldi o gün.. Süleyman abimizin ağırlaması, tekne turu, çay sohbeti .. ![]() Ama en önemlisi bana livarından verdiği balıklar.. ![]() ![]() ![]() Bunların hepsinin resimleri var.. ![]() Gökhan ve Bahar kardeşimizin misafirperverliğide tartışılmaz.. Bahar kardeşimizi hazırlıksız yakalamamızdan, sırf biz geliyoruz diye ve daha önceleride aramızdaki muhabbetten hemen çayın yanını bisküvilerle süslemesi ve beni düşünerek Cubuk Kraker alması.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani bunların fotoları?? ![]() Sadece o güzel manzaranın fotosunu kendi ellerimle çekmiştim.. Kahvede arkadaşlara nispet yapacaktım.. Onu göremedim.. Neyse .... Hasan abi paylaşım için teşekkürler.. Süleyman abime Gökhan ve Bahar Çiftine Ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç bilirim.. Sağlıcakla kalın.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Bunu saymadık bilesiniz Yangından kacar gibi gittinz ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
yeni bir dostluk başlangıcı | balıkcı omer | ANILAR | 16 | 27-03-2008 22:39 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |