![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hatta Üç çeşit Mert gökkuşağı alası,benekli alabalık, dere alası olmak üzere üç çeşit en lezzetlisi bence kırmızı benekli ala idi.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abi seni tebrik etmekle birlikte. Şu azim tablosu karşısında sana gıpta ile bakıyorum.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili selim abim sizin memleketde herhalde alabalık avi ya erken başlıyor yada benim elimdeki 36/2 TC Tarım ve Köyişleri Bakanlığı sirküleri yanlış ben karar veremedim.böyle şeylerin burda olmasını istemiyorummmmm . Mehmet Koray 1948 Ankara
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet Bey Selim Abi Almanya'da yaşıyor o nedenle alabalık avı sezonu onlarda farklıdır, siz imza kısmındaki İstanbul yazısına bakıp aldanmayın.
Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu Alalar bana biraz değişik geldi, nereden avladığınıda belirtirsen memnun olurum. MehmetKoray 1948 Ankara
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet abi alabalık burada dört ay kapalıdır 1 kasım 28 şubat arası şimdi bak ben ne zaman göndermişim resimleri karar ver balıkları almanyada bir alabalık deresinden yakaladım bu alarda ne acayiplik var pek kesdiremedim bunu belirtirseniz cevap verebilirim.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 09-03-2006 " tarihinde saat 07:44 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla herkess gibi seni tebrik etmek isterimm o sogukta balıga gittigin için
ama iyi bir yönü varr tutugun balıgıı göm karın içine taptaze dursunn ![]() ![]() ![]() herkese rast gelsinnnn.........................
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
suya atladım | balıkcı omer | ANILAR | 6 | 24-12-2008 19:36 |
atladım Balığa gittim gene | balıkcı | ANILAR | 21 | 11-04-2006 18:13 |