|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati 'cim, listeye beni garanti olarak yaz. P.tesi oğlum askerden geldiğinde onada sorayım, gelmek isterse mesaj çekerim. Yer konusundan (listeye yazılıpta gelmeyenler yüzünden teknelerin açığa çıkmaması için.) şimdilik onu yazdırmıyorum.
İlgine teşekkür ederim.
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Konu anlaşılmıştır abi hassasiyetin için teşekkürler.. İsmin listeye eklendi bilgine.. |
||||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Beni halen listeye eklememişsiniz ya helal olsun size
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Katılımcı aarkadaslara iyi eglenceler insallah kısmet olursa gelmek isderim
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abim su an erken biliyorsun yeni bir is yeri acdim
İslerimi bir haledeyim yazmana bile gerek yok gelir bu kardesin ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Fedai kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın.Hayırlı ve bol kazançlı işler dilerim.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tayguncum benim boyumu posumu iyi biliyosun msj atmıştım sana ama bilemiyorum diyosan bir ara görüşelim....
Bornova / İZMİR 02/06/1988 0 rh + Bu mesaj en son " 26-05-2010 " tarihinde saat 17:28 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 64 | 27-03-2010 21:30 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |