|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() selim kardeş haklısın herkes aynı şeyi söylüyor. bunun eti lezzetliymiş.. ben hiç yemedim ama.. en azından tadı en çok hangi balıgın etine benziyor..??
birde en lezzetli yapılış şeklinide anlatırsan sevmiyenler heveslenir... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi bu balığın lezzeti tatlısuda hiç bir balığa benzemiyor eti bir kere çok yağlı,ben bir çok çeşidini yedim tava,ızgara,dumanda tüsüleme ve kor ateşte ateş sönmeye başladığı zaman aliminyum kağıda sararak ateşin içine atıp üstünü küllerle örtüyorum ve yavaş yavaş pişiyor balığın yanına ağız tadına göre çeşitli baharat atmak sizlerin işi ben genelde tuz,karabiber kulanıyorum bazen taze kekik yaprağı ilave ederim oda taze bulursam.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() emegine saglık serkan abicigim...çok güzel faydalı bir bilgi...selametle
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yılan Balığı | ismail2776 | Su Ürünleri | 1 | 14-06-2009 14:47 |
1300gramlık yılan balığı ve kocabalık.... | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 24-12-2008 08:49 |
deniz yılan balığı | phvedat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 11-12-2008 22:38 |
tatlı su yılan balığı resimleri | phvedat | TATLI SU AVI | 2 | 27-11-2008 20:12 |
Yılan balığı avı... | katiti | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 28-04-2006 05:40 |