![]() |
#191 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlyas abi çok güzel bir soru sormuşsun yanlız bu konuyu istersen tatlısu avında kulanılan yemler bölümüne size cevap olarak yazmaya çalışmak istiyorum çünki pratik bilgiler çok uzun sürdü yemlerle ilgili konularıda eklersek bayağı uzun olacak.
Sponsored Links |
![]() |
#192 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginize teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.
![]() |
#193 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlyas abi başarı varsa bu sitedeki bütün katılımcı üyelere ait her balıkcı dostumuz katılımları ile zaten başarıyı getiriyor.
![]() |
#194 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir yelkenli gibi şamandıranın sizin bulunduğunuz yerden rüzgar sayesinde uzaklaşıp avlandığınız gölün büyük bir bölümünü taramasını istiyorsanız sizde resimdeki gibi karton veya benzer bir parça şamandıraya takarsınız
bu şekil balıkavında rüzgarın sizin arkanızdan esmesi gerek.
![]() |
#195 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yemli şamandırayı pratik bilgilerde anlatmıştım,bu resimdeki şekli kendimizde yapabiliriz,yuvarlak plastik bir kaba makapla bir çok delik açıp üstten alt tarafa kadar bir plastik boru(yada başka bir malzemeden)alt tarafada 10-20 gr lık kurşuna gene makapla delik açarız plastik borunun geçmesi için böylece av yapabiliriz.
Not:plastik borunun içinden bedeni takıp alt tarafına fırdöndü ile çelik tel.
![]() |
#196 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buda akarsularda yemli şamandıra
![]() |
#197 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buda şamandıralı ölü balık sistemi
![]() |
#198 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tandem kaşığın suyun içinde yapmış olduğu basıncı gösteren bir resim.
![]() |
#199 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#200 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uzun bir aradan sonra pratik bilgiler köşesine bu resimli bilgileri yolluyorum bu resimde kamışların aksionlarını gösteriyor.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |