Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 13-03-2006, 03:52   #6
uzman
Kaptan

uzman kullanıcısının avatarı

Alıntı:
hijacker54 tafarından gönderildi
katiti arkadaşım ben bilgilerimi paylaşayım dedim...
Değerli kardeşim,
Bizler paylaşımlarımızda genellikle bir kaynak gösteririz... Kendimize ait olmayan bir konunun başına veya sonuna alıntı olduğunu yazar veya link vererek konuyu dile getirenlerin emeğine saygımızı gösteririz...
Sizin siteye eklediğiniz 2 tane müzik parçasıdır. Bunların artık internet yolu ile yayınlanması yasaklanmıştır. Dolayısıyla Mert kardeşimin de gösterdiği hassasiyet bu sebepledir. Mert kardeşimden özür dileyerek bunları yazıyorum, çünkü kendisi bu söylemek istediği şeyi gayet zarif bir şekilde yazmış, buna karşın siz hala bunun bir bilgi paylaşımı konusu olduğunu yazdığınız için açıklamaya gerek görmüşümdür...
Kısacası değerli kardeşim, forumumuz balık avı konuları dışında kalan bazı konulara sahipse de bu zenginliğinin bir göstergesi olup, asla yasa dışı paylaşımlara zemin olacak bir forum değildir...
Umarım diğer değerli arkadaşlarımla beraber yaptığımız bu açıklamalarımızı, bu güne katar katılımcı olmaya çalışmanız sebebiyle memnuniyet duyduğumuzu ve sadece minik bir hatırlatma kalıbı dışında algılamamanızı dileyerek sevgilerimi sunarım....

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları