|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sahurdan sonra balığa gitmek zor gelince uyuyup kaldım öğlenden sonra 5 dakika içinde karar verip ya nasip deyip çıktık. İlk kez mürekkep balığı yakalamaya çalıştım ve ilkinde başardım. Bu av bana bazı tecrübeler edindirdi.
1 asla mürekkep balığını sudan çıkarırken ona yaklaşma 2 kepçe almadan ava gitme buyrun resimlere bakın ![]() Alttaki resimde görülen mürekkep balığı resimden sonra ufak olduğu için özgürlüğüne kavuştu. ![]() ![]() Üstteki resim ise havanın ne kadar soğuk ve rüzgarlı olduğunu göstermek için çekilmiş artistik bir resim. Resimlerin tümü telefon ile çekildiği için kalite düşük kusura bakmayın Dipnot: Haldun abi kalamar zamazingosu için teşekkürler 1i hariç hepsi onunla yakalandı.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Körfezde sübye de mi var?Çok iyi valla...Tebrikler Taygun.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrıkler tago
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun kardeş o sübyeleri ne yapacaksın merak ettim. yemeyi düşünmüyorsundur dimi .
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Niye düşünmesin İlhan...Sübyeye bayılırım ben.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
acaip lezzetli deprem oldu bu gün okul tatil edildi az sonra tekrar gidicem.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onu ben yiyemem iiiaaağğğg
![]()
![]() |