|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#171 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abilerim kusura bakmayın ben organizasyon durumunu yeni farkettim. Ve organizasyon için süleyman karabulut abimle görüştüm. Her halde katılım süresi dün dolmuş ama sizlerle tanışıp balık sevasına bizleride kabul ederseniz mutlu oluruz.Biz organizasyona 3 kişiyle katılmak istiyoruz. İsimler 1-HASAN YAŞAR 2-ALİCAN KERSE 3 SERDAR ERTÜRK. bizleride organizasyona dahil ederseniz seviniriz.
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#172 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Pazar günü görüşmek dileğiyle...
![]() |
#173 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#174 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#175 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tekne organizasyonuna büyük ihtimalle 2 kardeşimle birlikte geleceğim.
Murat ÖZKAYA Emre ÇELİK gerekli düzenlemeyi yaparsak memnun olurum.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
#176 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Biliyorum biraz geç oldu ama.
İki kişi daha ilave ettim ben. Malum fabrikada çalışınca ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Menderes Boduroğlu ve Erhan Boduroğlu. Yapılacak olan tekne düzenlemesine ilave ederseniz sevinirim.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#177 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Buda 07.06.2010 saat 22:00 itibariyle güncel listedir.
KATILIMCI LİSTESİ[/b]
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 07-06-2010 " tarihinde saat 20:40 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
#178 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 64 | 27-03-2010 21:30 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |