|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Necati kardeşim organizasyona katılamadığıma zaten üzülmüştüm ama akşam muhabbet resimlerini görünce daha çok üzüldüm, işin en güzel kısmı en sondaymış, kısmet işte elinize sağlık çok güzel olmuş herşey görüşmek üzere..
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler İshak abim.Keşke beraber olsaydı...
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan
|
![]() Arkadaşlar konuya yeni resimler eklendi..
Arkadaşlar ilk mesaja tekrar bakabilirler.. NOT : Bazı resimler yoğunlukdan yarım açılabilir bunu ortadan kaldırmak için sayfayı bir kaç kez yenilemeniz gerekebilir bilgilerinize.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Kamil hocam gönüllerin her daim bir olduğunu elbette biliyorsundur...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tabiki Taygunum Başımızın üstünde yeriniz var kardeşim....
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rastgelsin ailesi yine eksiksiz ve şahane bir organizasyona imza atmış..
emeği geçen herkese teşekkürler ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen başta Usta olmak üzere tüm arkadaşları tebrik ediyor ve yürekten kutluyorum ,böylesine sıcak,samimi ve güzel, bir buluşma kaynaşma ve paylaşma ortamı hazırladıkları için Katılan tum üyelere ve misafirlerine ayrıca yürekten teşekkür ediyor ve kutluyorum sanal aleme verdikleri çok özel mesaj için. demekki olabiliyormuş; samimi, içten hiçbir çıkarı olmadan ,maddi kaygı taşımadan tamamen keyif için bir araya gelen, sohpet etmek, birtaraftan da keyifle oltalarını denize salıp, candan muhabbetle av yapmak isteyen bir gurup güzel insanın, kimi teknesi ile kimi arabası ile kimi yaptığı takımlar ile kimi hoşgörüsü ve sevgisi, samimiyeti ile birbirlerine destek olarak hem böyle imrendirecek kadar güzel tablo oluşturmuşlardır hemde sanal aleme çok güzel bir mesaj vermişierdir Not:Ayrıca beni tekrar sanal alemle barışrtırdığı için bu tablodaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan
|
![]() İşlerimin yoğunluğundan malesef bu organizasyona sadece uğrayıp bir rastgelsin demekten öteye gidemedim ama gönlüm hep sizlerleydi
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
**YENİ**1.Rastgelsin Tekne org video | adolomorola | Site Organizasyonları | 36 | 31-08-2010 18:52 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 18 | 06-06-2010 18:33 |
Rastgelsin.org farkı ve TEKNE ORGANİZASYONU | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 52 | 18-05-2010 16:36 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |