|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() harika balik tebrik ederim bende sazancıyım inşalah bir gun denk geliriz beraber
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar tatlısu organizasyonu da yaparız isterseniz.Şöyle bol balıklı,mangallar semaverler full donanımlı..
![]() Balıkla fotoğraf çektirmekten sıkıldım ama ne yapayım işlerden kafamı kaşıyamıyorum.Arkadaşların tuttuğu balıklarla avunuyoruz.Hem arkadaşım tutmuş ben tutmuşum ne farkeder.Biz sazan avına gittik mi tutmadan gelene herkes birer balık verir.O da eve 3-4 sazanla döner.Dostluk dediğin başka nasıl tarif edilir ki? Yalnız sazana gelecek arkadaşlar kasnaklarda 100 metre 070 misina ve 3/0 mustad 505 iğnelerini alsın da gelsin. ![]() Bekle bizi baraj, sanada söyleyecek birkaç dost sözümüz var.....
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() edit: Tekrar düşündüm de ben olta atmıyorum o zaman herkes 1 balık verse ohooo ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 21-06-2010 " tarihinde saat 18:58 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: fikrim geldi |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hocam bizi sazana götürr
![]() İlk fırsatta sazan avlamayı istiyoruz Paşa Team ve Rastgelsin olarak Kamil hocam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() önemli olan oraya gitmek bana uyar ama sakın bu hafta demeyin. ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
|
![]() Alıntı:
Annanemi hastaneye yatırıcaz anjiyo için
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() O zaman manisa teamden 1 ay sonraya ayarlamalı ve görüşmeli bir organizasyon bekliyoruz denebilir.
Coştur bizi Manisa ![]() Hep bunu istiyordum ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil abi güzel balık.
Biz vesikalık bile çekilemiyoruz ki sen hatıra fotoğrafı çektirmişsin. Daha ne olsun ![]() Alıntı:
Umarım herşey yolunda gider. Yapabileceğimiz birşey olursa 0.532 4133895 Çekinmeden arayabilirsin.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel sazan yakalayan arkadaşı tebrik ederim seninde emeğine sağlık fakat sanki 11kg gelmez gibi tartıldımı yoksa farazimi söyleniyor bana daha küçük gibi geldi 7 veya 8 olabilir gibi duruyor enfazla
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa'dan gelen ziyaret | Hasan BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 22-06-2010 23:25 |
Manisa'dan selam | karaköylü45 | Tanışma | 19 | 15-04-2010 06:41 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |