|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() walla fotoğraf makinası gayet guzel çekiomuş ne dim..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gençler geçmiş olsun iyi ıslanmışsınız. ben o yağmurda sudaydım, ıslanmak hiç sorun olmadı valla
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Macera iyi de 3-5 tanede olsa balık diyodun Taygun nerede onlar???
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Mert abi senin rapor ne durumda? Nerde daldın? Birde 3gp uzantılı video çekmiştim dönüş yolunda izleyebilicek varsa ekleyim buraya (boyutu 256 kb 50 sn.)
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 20-03-2006 " tarihinde saat 04:49 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Yanılıyor muyum?
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tago çok şanslıdır bizim ne zaman gitsek ya yağmur yağar ya rüzgar olur yada balık bulamayız.Ama tek gittim mi (tago yu almadan) fırtınayı ben koparıyom.Balık tutmaktan sıkılıyodum artık canım sıkılıyo tekne yatıp uyuyodum ama tago geldimi yatçak pozisyonu bırak ayakta zor duruyoduk.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tago bende bir numara yok, ama zevkimi aldım suda olmak da yeter. ufak-tefek şeyler hep. bir tane güzel çipura geldi agaşona ama ona da nefes yetmedi valla. biraz daha antrenman yapmak lazım
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() Ayrıca o kadar çok yer kaplamıyorum abartmayalım lütfen ![]() Haa teknede 3 kişi solda 1 kişi ben sağda dururken dengede gitmesi olayını dalgalara bağlıyorum ona göre ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
25 Mart Eskİ FoÇa Raporu | bulentakici | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 28-03-2007 13:12 |
20-21 mart güllük raporu | discus | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 24-03-2007 10:48 |
(25 Mart 2006 tarihinde yürürlüğe giren son değişiklikler | levrek | Dökümanlar ve Makaleler | 0 | 31-03-2006 18:22 |
04.03.2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 12-03-2006 06:42 |
İzmir Balık Raporu | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 07-12-2005 22:46 |