|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Girişteki sağdaki gölü toprak dökerek doldurdular ... O gölde iyi vakitler geçirdik ...Belki orman içindeki büyük gölü diyorsun ... YAHŞİ BATI filminin çekildiği göl ... O göle 2-3 defa turistik gezim oldu, o kadar ... Ben el oltasıyla balık tuttuğum için her gölün şartları bana uymaz ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben el oltasıyla attığm için kayalıklara çok fazla iğne. kurşun takıyorum. Altta takılma olmasa yemin ederim 10 günde gölü kurutmuştum .... O göl çok büyük ... Suyu da çok temiz ... ( Tahmin ediyorum büyük balığa attığın için ) Büyük balıkla ilgilenmyorum ... Attığım oltaya her ölçüde balık geliyo ... Misinem 0.15 lik olduğu için bazen BABA ları kaçırıyorum ... Büyük balığa olta atanları takip etmedim ... Benim olayım garanti olduğu için onları ciddiye almıyorum ...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |