![]() |
#71 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dün pazar martın 19u yani burada her sene mart ayında sadece balıkcıların malzeme alıp-satabileceği bir nevi bit pazarından dört tane makine,bir kamış,bir çanta ve bir çok küçük malzemeler satın aldım toplam 110 euro harcama yapmışım makinelerden üçü DAM,ın öteki makina çok enteresan 25 euro ve 10x10 paket kanca ile beraber 25 euroya aldım yeni olan makinanın piyasa fiyatını bilmiyordum internetten bu makinanın sitesine girdim birde ne göreyim makinanın gerçek fiyatı 179 euro işte balıkcı şansı bu her zaman balık avlanmaz ara sırada böyle avlarda gerçekleşmeli,makinanın markası EXORİ-35 X line,9 bilyeli titan kaplamalı 5.3:1 devirli makina saat gibi işliyor.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 20-03-2006 " tarihinde saat 10:24 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#72 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Selim,
malzeme dükkanını ne zaman açıyorsun,maşallah yani,bol bol balık yakalarsın onlarla inşallah,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Guest
|
![]() ben de iki takım çıkrık ve kamış almayı düşünüyorum.(haldunla halledecez gerçi ama) size gelsek bulabilirmiyiz. erolun dediği gibi bir an önce açın da dükkanı sizden alalım. görünüşleri gerçekten güzel makinalarmış
güle güle kullan. bol avlarda... |
||
![]() |
![]() |
#74 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#75 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#76 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abicim güle güle kullan makinalarını inşallah baboçko balıklar alırsın
![]() |
![]() |
#77 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun makinayı aldık almasınada daha balığa çıkamadık,asıl şöyle 10 kg lık bir sazan takılırsa oltaya o zaman göreceğiz bu makinanın marifetlerini.
![]() |
![]() |
#78 | |||
Miço ![]()
|
![]() Ben banax almayı dusunuorum..Sİzce nasıl???
![]() |
![]() |
#79 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#80 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() iyi forumlar.
benim bir sorum olacak balık avı malzemelerı hakkında gereklı acıklamaları yapmısınız tesekurler. bız ıstanbul veya ankaradan malzemelerı yenı sezon ıcın tamamlamak ıstıyoruz, bızlere adres verırısenız memnun oluruz ıyı calısmalar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |