|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NİHAT hocam sizi ve o minik çevreci evlatlarımı yürekten candan kutluyorum. Ben bir msjımda yazmıştım çevre konusunda bağzı olumsuz kişilere rağmen, yeni nesilden çok ümitliyim diye.İşte bu minik yavrularımız canlı örneği. Sizleri tekrar kutluyor çalışmalarınızın devamını diliyorum.. TEŞEKKÜRLER MİNİK ÇEVRECİLER..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Nihat hocam
Yaptıgınız tüm etkinlikler taktire şayan,sizi ve ilköğretim okulu öğrencilerimizi kutluyorum. Bizlerde elimizden gelen her türlü redakarlığı yapmaya hazırız. ![]() Aslında bizlerinde aklında buna benzer bir proje vardı,tüm meyva çekirdeklerini toplayıp av yaptığımız bir bölgeye ekmek,ben kendim şahsen çekirdekleri istif yapmaya başladım ama bizlerede sizler gibi bir öncü lazım. Çevre temizliği içinde tüm site halinde av sonrası av yaptığımız bölgeyi temiz bir şekilde bırakmaya özen gösteriyoruz. Tabiyki sizler gibi bu işe gönül vermiş kişilerin bizlere daha çok yararlı olacağı kesin inşallah çok faydalı olur sizlerin aramızda olması. paylaşım için teşekkürler Nihat hocam.. ![]() ''Çevresini hor gören,geleceğini zor görür."
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() nihat biladerim paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İlginize teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çevre Bilinci | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 22:00 |
Bugün Dünya Çevre Günü | K.Çolpan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 05-06-2008 22:19 |