|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız kulanmak nasip etsin aslında balıkavı için çok gerekli bir motosiklet bende iki tane 50 cc lik vardı biri bozuldu ötekinide çaldılar bende alacağım ileride bir tane çünki arabanın giremediği yollar var burada(yasak)onun için gerekli bir motosiklet.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() çok teşekkürler kardeşlerim. lakin bu kemer olayına kafam takıldı.... benim bildiğim kadarı ile emniyet kemeri 4 tekerlekli araçlarda vardı ...hımmmmm.. motorsıklette kemer ne zaman başladı !?!?.. benim motorda kemer felan yok abiler...lakin 1 adet kask hediye ettiler.. onu tabii eksik etmiyom..kullanıyom.(2 senede izmirli olduk aksan degişti..)
İzmir güzel arkadaşlar lakin denize yakın olcen.. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah
![]() ![]() ![]() bu arada benim naçizane tavsiyem abi motorcuların kullandığı korumalı montlardan da bir tane alman ilk fırsatta. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 17:28 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 28-11-2008 12:59 |
deniz gözlüğü önerisi lütfen | amprikuku | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 03-07-2008 19:24 |
fish finder önerisi ltf | Alparsbeğ | Balık bulucular- Sonar | 1 | 17-01-2007 10:29 |