|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah
![]() ![]() ![]() bu arada benim naçizane tavsiyem abi motorcuların kullandığı korumalı montlardan da bir tane alman ilk fırsatta. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi motor hayırlı olsun.inan arabadan daha iyi her yere girebilirisin.ben ıspartada görev icabı oturuyorum.eğer yazın yapacağınız prganizasyonda banada haber verebilirseniz seve seve gelebilirim.neden derseniz benim aillem izmirde yazın yıllık iznimi orada geçiriyorum lütfen ama lütfen bana haber verirseniz sevinirim.SAYGILARIMLa
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() kardeşler elin adamı bisiklet ile ingiltereden buralara gliyor..yellim yellim.. biz niye gidemiyoz...almanya yada gideriz ..istanbullu balıkçılara da gideriz.. yeterki bir finansör
ve organizatör bulalım...dimi ya..!! |
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi istese yürüyerek bile gider almanyayada çaktırmıyo
![]()
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 23-03-2006 " tarihinde saat 03:33 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak Abi mi?..............
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba abiler ve kardeşler ben bu sitede daha yeni saylırım hepiniz balık avında ustasınız sanırım ama bende usta olacam inşallha şuna çırak olarak görüyom kendimi neyse hepinize RASTGELSİN ..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abicim hayırlısı olsun,kazasız belasız,bol balıklı meralara götürsün inşallah...Ama benim vosvosu da yabana atmayın derim...Hakkını yemiyim bu hafta sonu balıklıova-gerence-mordoğan civarında girmediği çıkmadığı yol,tarla,arazi aklınıza ne geliyorsa bana mısın demedi...Güvenle birlikte hem balık avladık hem de off-road yaptık harbidende...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() onur vosvos harika görünüyor...ne cengaver bi araba yapmış adamlar...
bende bu yaz bi kaporta yaptırayım diyorum bekir e ama gözüm kesmiyor valla...çok para gider sanırsam ![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğanım sağolasın...Garibim bu hafta sonu rüştünü ispatladı desem yeridir...Biraz marş problemi var ama o konudada dostlarımıza güvendik açıkcası...dedik buralarda kalırsak ararız gelip kurtarırlar bizi
![]() O dediğin olay bizim memlekette zor be kardeşim...netekim biz işin bişeyini çıkarır adamları iflah ettiririz sanırım,galiba,eminim... ![]() ![]() ![]() Kaporta olayına gelince...ben yaptırmıştım cillop gibi olmuştu...ama tabi seninki minübüs olduğu için biraz tuzlu olur ama süper olur...yaa bide benim anlamadığım...bu kaporta-boyacılar ya da tamirciler neden vosvosu görünce bmw-mercedese çektikleri gibi fiyat çekiyolar kardeşim...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 17:28 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 28-11-2008 12:59 |
deniz gözlüğü önerisi lütfen | amprikuku | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 03-07-2008 19:24 |
fish finder önerisi ltf | Alparsbeğ | Balık bulucular- Sonar | 1 | 17-01-2007 10:29 |