|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet Kardeşim, maşallah çok güzel bir akvaryum oldu.
Akvaryum kurulumu zor ve masraflı ama her şey bitip karşısına geçince insan bütün yorgunluğunu unutuyor. Sen'de zor kısmı atlattın karşısına geçip zevkini çıkar. İnşallah sağlıklı bir şekilde büyümelerini buradan hep bereber izleyeceğiz. Biz'leri resim ve videolarından mahrum bırakma. Nasip olursa damızlık olduklarında bu güzel renge kavuşaçaklar; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah çok güzel keyifli saatler geçirmen dileğiyle Mehmet güle güle kullan.
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi, sen istersinde olmaz mı?...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ortalama ne kadar zamanda bu görüntüyü alır bu balık abi ? Bende akvaryum kurma yolunda çok yavaş adımlarla ilerliyorum ama yunus, sarı prenses, yaşayan kaya hayallerimi bu balıklar tamamen çöpe attırıcak gibi geliyor ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mehmet kardeşim akvaryum çok güzel olmuş gerçekten,
onun seyrine doyulmaz artık paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese iyi dilekleri ve ilgisi için çok teşekkürler.
Hele bir büyüsünler keretalar ![]() Çok daha güzel resimlerde paylaşırım inşallah sizlerle.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tropheus bana göre tatlı su akvaryumunda yetiştirilebilecek en güzel balıktır.
Büyük bir akvaryum ile uğraşacak zaman bulunca ben de tropheus beslemeyi düşünüyorum. Ben Tropheus kriza, bemba ve ikola yetiştireceğim. Bilgi olması açısından Tropheus türleri ve doğal yaşam alanları tablosu. ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cem ben kendimi şanslı hissediyorum ki İbrahim var yanımızda
![]() Tecrübelerinden bol bol faydalanıyorum şahsen. Eksik olmasın. Cidden çok keyifli balıklar. İzlemesine doyum olmuyor. Bendekiler henüz yavru. Hele biraz daha büyüsünler şöyle kurlar filan başlasın. Amanda aman ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
F1 Tropheus moorii ilangi yellow | ibrahimz35 | Akvaryum | 19 | 09-11-2011 11:26 |
300 litre japon tankı | Ranchu | Akvaryum | 2 | 18-11-2010 23:07 |
Tropheus Belgeseli | ibrahimz35 | Akvaryum | 3 | 03-02-2010 10:01 |
İkinci Video Denemesi Tropheus Bemba | ibrahimz35 | Akvaryum | 33 | 22-10-2009 16:02 |
Tropheus Bemba Tankım | ibrahimz35 | Akvaryum | 11 | 08-09-2008 13:37 |