Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 26-03-2006, 21:18   #11
aserkansatı
Guest

İyi niyetinizi biliyorum ikinizinde sevgili Anıl...Zaten şüphem olsa uyarmazdım direk çeker giderdim.Ama bu kadar sevdiğin adamın olduğu bir yerden gitmek de kolay değil.Ben bu konulara dikkat etmenizi istiyorum sadece.Lütfen mesajları silmeyin ve diğer yazdığım hususlara dikkat edin.Ben ikinizi de çok seviyorum...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 27-03-2006, 00:42   #12
mufi
Guest

eveeet işte bu kadar.. kardeşler.....bu konuda halledildi.....
Ama ben dün boşu boşuna yol yaptım..60 km motorla gittim.. evden çıkış saat 10:gibi eve dönüş 16:gibi erken dimi?? napalım hiç bir numara yok..geçen hafta zıplayan kefaller dün..izine mi çıktılar nedir..neyse 1 adet 10 cm lik kefal geldi onuda yallah saldım..yaaa işte böyle...ben bu sorunu çözemedim...ne oluyor bu kefallere de kafalarına göre takılıyorlar..ne olacak bu haller..
selamlar
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-03-2006, 01:49   #13
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Serkan mesele haloldu galiba iki kardeşimizde senin tavsiyelerine ve öğütlerine uyacaklardır zaten Muvaffak abinin dediği gibi ikiside saygılı kardeşlerimiz ben şahsen tanımasamda sanki tanıyormuşum gibi abi kardeş diyaloğu var aramızda bu site Türkiyenin en iyi ve en büyük balıkcı sitesi olma yolunda herkes elinden geldiği kadar yardımcı oldu ve dahada olmalı,birde şu referals dediğin olay var peki dostum öyle olsaydı ben almanyadan nasıl üye olacaktım beni hiç biriniz tanımıyordunuz,şimdi sitede üyesi bulunmayan bir ilimizde bir arkadaşımız üye olmak istese nasıl olacak hiç kimseyi tanımıyorsa siteden,bence en uygunu bu sistem galiba çünki ben başka siteleride geziyorum onlarda bizdeki kadar bile aktivite yok,yaz geldi artık yazıların yerini resimler alacak balıkavlarımızın resimleri ile süsleyeceğiz siteyi,seninde artık güzel resimlerini bekliyoruz dostum ve bir an önce o kırgın arkadaşlarla kardeşlerimizide görmek istiyoruz aramızda bu görevde sana düşüyor sitenin duayeni olarak.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-03-2006, 02:26   #14
mustfer
Kaptan

Serkan'ı 1998 yılından beri tanırım. Kızdığı şeyleri kızdığı insanlara söyleyecek kadar cesur biridir.Bu nedenle seviyorum kendisini.İyi bir arkadaş iyi bir dosttur.Söyledikleri yabana atılmamalı derim. Uyarıları yol gösterici olmalı bizlere ya da söyledikleri doğrudur diyenlere. Sitedeki samimi ortamı kaybetmeyelim.Bu site sayesinde güzel dostluklar kuruldu. Tanımadığımız yerlerden yeni arkadaşlar edindik. Genç ya da yaşlı farketmez dostluklarda yaş sınırı olmaz. Sadece samimi ve içten olunmalı.
Eğer ki Serkan bu siteden giderse arkasından gidecek ikinci kişi ben olurum.Bu nedenle gitmesini de istemem. Seviyorum dediğinde de kızdım dediğinde de inanın doğruyu söylüyordur.(Serkan'ın konuyu açarken söylediklerine de aynen katıldığımı belirtmek isterim.)Bir farkla ben kimseye kızgın ya da kırgın değilim.Son sözüm "buradayım".
Eski 27-03-2006, 05:58   #15
svelto69
Oltacı

svelto69 kullanıcısının avatarı

Varsayılan sekoya

ahh be sekocuuuum...( biz ne badireler atlattık, hele o istasyondaki evin yokmu ), bu siteyi bana öğreten sensin, sende olmazsan artık bende bu siteyi ziyaret etmem...bu sitede senin yerin bambaşka...
Eski 27-03-2006, 06:02   #16
aserkansatı
Guest

Hepimiz buradayız Vedocum ,sen de arayı uzatma,daha sık takıl siteye...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-03-2006, 06:15   #17
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

Serkan Abi yazını dün okumuştum ama ancak fırsat bulup yazabiliyorum, çünkü dün sadece 5 dakika girip-çıkmıştım internete.

Muvaffak Abi'nin yazdıklarına bir noktada katılıyorum: Taygun ve Anıl'la ben de tanıştım ve ikisinin de saygılı gençler olduklarını düşünüyorum. Ama sanal ortamda bazen burada sözü edilen tarzda sorunlar ne yazık ki olabiliyor. Serkan Abi'nin de bir eğitimci olarak düşünceleri tabbi ki yabana atılacak düşünceler değildir. Taygun ve Anıl'ın kötü niyetli almadığına tüm kalbimle inansam da onların da bu yorumlar bu gözle değerlendirmesi ve biraz daha özen göstermesi yanlış anlamaların da önüne geçecektir sanırım.

Mesaj silme olayına gelince. Eskileri deşmek istemem ama sanırım benim siteye ilk üye olduğum dönemlerde de benzer bir durum yaşanmıştı (neden farklı olabilir onu tartışmıyorum). Taygunun anket üzerindeki oynamasını da, Anılın sonrasında silmesini de gördüm. İkisi de doğru hareketler değildi. O başlık altında yalnızca kendi yazışmaları olsa, hiçbir sorun olmazdı ama başka insanlarında yazdıkları işin içine girince orada durup bir kez daha düşünmeleri gerekirdi. O açıdan Serkan Abi'ye hak veriyorum açıkçası.

Siteye giriş konusuna gelince. Bence de site girişinde üye olmayanı almıyoruz gibi bir uygulama, sadece siteye bir kere girmek için üye olacak bir yığın insan olmasına yol açacaktır. Ama referans göstererek üye almak da yalnızca dar (nisbi olarak) bir çevrede üyeliklerin sınırlı kalmasına neden olabilecektir. Bu kouda benim önerim siteyi gezmenin ve üyeliklerin eskisi gibi serbest olması, 6 ayda ya da yılda bir de aktif olmayan üyelerin tasfiye edilmesi şeklinde olur.

Siteden ayrılma konusuna gelince... Muvaffak Abi'ye burada bir kez daha atıf yapacağım izniyle. Gerçekten de ben foruma ilk üye olduğumda bu kadar sıcak ve samimi bir ortam bulup, böyle arkadaşlıklar edineceğimi hiç düşünmemiştim (özellikle de sana ortam söz konusu olduğundan). Ama kısa bir sürede gerçek bir arkadaşlık ortamının oluştuğuna şahit oldum. Açıkçası bu ortamın bozulmasını hiç istemem. Şu anda katılımını azaltmış olan ya da katılamamayı seçmiş olan arkadaşlarımızın/abilerimizin de geri dönmesi için elimde gelen birşey varsa yapmak isterim. Yaşamda bu kadar değerli paylaşımlar (sadece balıkçılık değil, arkadaşlık anlamında da) yapılabilen ortamlar çok sık yaratılamıyor. Bunun için bu ortamı sürdürmek amacıyla sonuna kadar mücadele etmeye değer diyorum ben. Zaten Serkan Abi'ninde bu paralelde düşündüğünü sanıyorum.

Biraz uzun yazdım yine ama sonuç olarak burada tartışılan konular çözülemeyecek büyük anlaşmazlıklar değil. Siteyi kurmuş olan ve bu noktaya kadar gelmesinde emek sarfetmiş olan genç arkadaşlarımın kötü niyet taşımadan yapmış oldukları bir-iki ufak hata konusunda bundan sonra biraz daha özen göstereceklerine ben inanıyorum. Serkan Abi'nin ve onun nezdinde katılım konusunda şüpheleri olan diğer arkadaşlarımızın da yine aramızda olacaklarına da inanıyorum...

Sevgi ve saygılarımla...

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-03-2006, 14:00   #18
mufi
Guest

oh.oh..oh ne güzel şeyler okuyorum beyler..sanki duyar gibiyim de.. belki inanmazsınız
şu anda makinanın başında bu satırları yazarken. başım fırıl fırıl dönüyor..dün gece hiç uyuyamadım gribal bir durum var..ekranı çift görüyorum.... ama inannın ki dün akşam sizlerin neler yazdıgınızı merak ettiğim ve sabırsızlandıgın için eşimin .. ısırarlı ''yat/kalkma zaten hastasın'' sözlerine aldırış etmedim ve bu güzel ve iyi niyetli yazıları okudum.. ............
yav hayat güzel be...arkadaşlar.. dolu yaşayacaksın....gitmesende/görmesende o dost o arkadaş senin olacak..bu gün olmasa belki yarın göreceksin..onu.. bizler birbirimizden bir şeyler öğreneceğiz...eksiklerimizi tamamlıyacagız... hiç birimiz mükemmel değiliz...tek mükemmel varsa o da yaratıcı güçtür.... hayatımızın bir parçası oldu
bu sayfalar...farkındasınız..yazıyoruz+çiziyoruz+dert leşiyoruz+ve dahi sinirleniyoruz..
ama hep buradayız..yani hayatın içinde...sanki işyerinde+okulda+sokakta moral bozucu şeyler yokmu? her akşam TV haberlerinde çok mu iç açıcı şeyler dinliyoruz..??
AB yolundaki ülkemde çok mu güzel görüntüler var?..
ama bir yaşamdır / bir umuttur gidiyor işte... o halde bizler mademki bu sayfalardayız...
burada devam edeceğiz...
(Tayguncum çok düşündün galiba artık birşeyler yazacak duruma gelmişsindir..hadi bakalım..)
teşekkürler
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-03-2006, 15:36   #19
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

Muvaffak abi,
öncelikle geçmiş olsun diyorum sana,bende yazılanlara ancak bugün cevap verme fırsatını buluyorum,yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum,insanlar yanlışlıklar yapabilir,yapacaklardır da ve bunları da düzeltebilecek meziyettedirler,mühim olan kalb kırmadan uyum içinde gerçekleşmesidir diye düşünüyorum.
Türkiye'nin birçok yerinden hatta Almanya dan bile olan bu katılımların tek bir amacı var,o da balık avı ile ilgili yazışmalarımız,bu sayede de hiç tanışmasak da güzel arkadaşlıklar kurulmuş oldu.
Elbette fikir ayrılıkları olacaktır,ancak bunları foruma yakışır bir biçimde cevaplamak ve çözümlemek gerekir.
Sevgili Serkan, baştan beri kanayan yaramız olan katılımcı azlığı,ya da ziyaretçiler konusunda belki farklı bir pencereden bakmak gerekir.Avcılık, bilgilerimizi tecrübelerimizle birleştirerek ve şansın da yardımıyla,hoşça vakit geçirmek,yeni arkadaşlıklar kurmamızı sağlar.Her zaman öğrenmeye ve denemeye devam ederiz.
Günlük ziyaretçilerimiz veya katılımda bulunmayan üyelerimiz, muhakkak ki ya az bildiklerinden dolayı ya da alay konusu oluruz diye çekingen davranıyor olabilirler,içerik olarak zengin olan forumumuza biz buraya ne yazabiliriz diye düşünebilirler,doğrudur da,ancak hiç olmazsa boş dönülmüş olsa bile,av yeri,zamanı ve de kullanılan metodlar hakkında bize fikir verebilirler.
Zaten forumuzun amaçı da bilenlerle bilmeyenlerin karşılıklı fikir alışverişleri sayesinde bir şeyler öğrenmek ve öğretmektir.Şayet ziyaretçi bize uğrayıp işine yarar bir bilgi alabilmişse ne mutlu bize derim,benim düşünceme göre bilgiyi karşılıksız da verebilmek gerekir,sevgilerimle

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-03-2006, 19:33   #20
spinoza
Oltacı

99 yılında tanıştım muvaffak abimle ve bu siteyle tanıştım onun vesilesiyle. sitede aktif olmamama rağmen devamlı takip ediyorum. genelde sıcak, samimi ve izmir kokan bir site. bu da benim için yeterli muvaffak abi olduğu sürece bu sitede varım. ayrıca bizim kuşağın aldığı terbiye gereği askerkansatı üstata katılmamam söz konusu bile olamaz. hep birlikte daha iyiye gideceğimize inanıyorum saygılar.

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları