![]() |
#31 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok teşekkürler,
Her sitede en az 20 düğüm şekli ilk sayfaya sabitlenmesi gerekirken maalesef hiçbir sitede en basit şekliyle bile bir tek düğüm konusu yok ... Düğüm balıkçılığın alfabesidir ... Tekrar teşekkür ediyorum ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Eğer dipte iğnenizin takıldığına eminseniz yani kurşununuz takılmıyorsa size bir öneride bulunayım.WMC marka 9335 BL serisindeki iğneler esnek bir yapıya sahipler yani dipte iğne iğne bir yere takılırsa misinanız sağlam ise biraz yüklendiğiniz zaman iğne hafif açılıyor ve takım kurtuluyor tarafımdan test edilmiştir.Yalnız balık ucundayken iğne açılmıyor öyle kolay bir kuvvetle esneme yapmıyor yani buda bir başka kişi tarafından denenip test edildi.Tabiiki ilk başta bu iğneyi hangi balık avında kullanacağınız da önemli ben bu iğneyi çipura mırmır vb balık avlarım da kullanıyorum siyah çapraz kısa pala ince bir iğne canlı yemler ucunda kolayca ölmüyor iğneyi asılıp takımı kurtardığınız zaman kancaya hafiften üstten bastırdığınız zaman eski formuna geri dönüyor ve ava devam ediyorsunuz.Ama en başta dediğim gibi sağlam bir beden ve eğer kurşununuz takılmadıysa takımı bu şekilde kurtarmak mümkün bu benim deneyimim teşekkürler.(iğne fiyatı 50 lik kutuda yanılmıyorsam 8-9 tl civarıydı)
![]() |
![]() |
#33 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler bilgiler için
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok teşekkür ediyorum resimler çok net ve güzel, ellerinize sağlık
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok faydalı bilgiler teşekkür ederiz emek verenlere..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bilgiler için teşekkürler. Düğümü neden ıslattığımızı açıklayabilirmisiniz acaba? Ben attığım düğümleri hiç ıslatmıyorum. Takımı yeniden mi bağlamam gerek ?
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Düğümleri ıslatmak çok önemli çünkü sıkma anında sürtünmeden dolayı misina ısınıp kendi kendini zayıflatıyor. Islatmak bu sebepten önemli.
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() gayet güzel ve net anlatım, çok teşekkürler
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Okuduğum üniversitede ortak seçmeli ders olarak amatör balıkçılık var bugun iüne fırdöndü bağlama hususunda sınav olduk. 85 aldım
![]() Millet yapamadı onların takımlarını da ben yaptım. Onlar 90 aldı nasıl iş anlamadım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Misina / Fırdöndü / Kurşunlar | MAVİ FENER | Kurşunlarla İlgili Herşey | 5 | 13-09-2011 09:20 |
Gemici düğümleri | MAVİ FENER | Gemici Düğümleri | 11 | 20-04-2011 22:51 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |
rapalaya fırdöndü | walras | AT-ÇEK | 3 | 24-02-2008 19:43 |
Gemici Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | Gemici Düğümleri | 8 | 14-11-2007 17:46 |