|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol canım abim kurtları bayram sonrasına saklıyoruz hep beraber bi karışıkta biz yapıcaz inş.balık bu ara kenarıya yeni yeni yaklaşıyor biraz nazlı 15.20 güne kadar kendini gösterir umarım zevkli bir av yaşıyacağız görüşmek üzere eve selam rast gelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler balıklar çok güzel azı çoğu önemli değil bence denizle buluşup o hazzı almak önemli olan deniz anada tavayı boş bırakmamış afiyet bal şeker olsun. emel hanımı ayrıyetten kutlarım hanımlar bu konuda daha şanslı oluyor kendimizden biliyorum benim daha kalamar şeftem olmadı eşim 5 - 6 tane aldı ben de öle baktım.
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo size.Gerçekten severek bu işi yaptığınız belli.Allah daim etsin.Rastgelsin.Haa unutmadan balıklar harika
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() sol baştaki çupra oldukca güzel...rastgele ..elinize saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Üstad
|
![]() Vay vay vay... Yine döktürmüşsünüz.maşallahınız var.Tebrik ederim.Ama yine Emel kardeşim trofeyi kapmış tebrik ederim.Fakat bir eksiklik gördüm yoksa Doğa'sız mı çıktınız denize..
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
VİP ![]()
|
![]() Galipcim her ikinizide kutlarım.Balıklar süper afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() galip abi masallah yengem yineseni cırak cıkarmıs bu hafta babayı goremdik karelerde her ikinizide kutluyorum afiyet olsun
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çok teşekkür ederim severek yapılan işlerden mutlaka iyi sonuç alınır bizlerde o yoldayız kardeşim allah işlerimizin avlarımızın bereketini üzerimizden eksik etmesin rastgelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ayaz havanın bereketi 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 05-01-2008 13:27 |
ayaz havanın bereketi. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 68 | 09-02-2007 22:12 |