|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#15 | ||||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bakalım Mevlam ne eyler .. Neylerse güzel eyler.. Bekleyip göreceğiz hep birlikte.. Şayet güzel bir av ve güzel kareler olursa bu sefer PAŞA TEAM TV ile karşınıza çıkacağım buda bir sürpriz olsun.. ![]() Alıntı:
Allah Hepimize sağlık versin.. En kısa zamanda senide bir ziyaret edip çevrede bir operasyon yapmak isterim.. ![]() Sen şimdiden istihbarat çalışmalarını hazırla.. ![]() ![]() ![]() Sağlıcakla kal.. Kamil abim duydumki sessiz sedasız av partileri düzenliyormuşsun.. Ama sen merak etme benden laf çıkmaz.. Bu arada seni kutlarım güzel balık.. Alıntı:
Gitmenin zamanı geldi .. Bunlar işaalah hep nostaljilerde kalmaz.. Yenileri ile tekrar burada olacağız işaalah.. Alıntı:
Ön görüntü hazırd,ı sonralarını ben ekledim.. Bu görüntüler seni gaza getirdi ise takım bir zaiatla hazır.. Bir kaç yedek arkadaşla güzel bir av yaparız gibime geliyor.. Alıntı:
Alıntı:
Artık benzetme sana ait ben o Ercan turgutu tanımam ki.. ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Bu ne ki .. Eğer güzel kareler yakalarsam bundan sonraki klipleri seyret.. Bambaşka bir anlayış ile yeni programlar ile buradayım.. Bekleyin.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğan Kardeşime Küçük Bir Sürpriz | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 41 | 22-03-2010 11:56 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
Küçük Bir Av | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 31-10-2007 18:10 |
en küçük üye benim galiba | ceza_4 | Tanışma | 22 | 14-09-2007 06:58 |