|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo Necati,eline sağlık.Ustaya yakışır bir iş olmuş.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Necati yeğenim;
hazırlamış olduğun klipten ben dahi çok etkilendim ve duygulandım. Hasan kardeşim ne hallere gelmiştir, tasavvur edemiyorum. Sağlık ve afiyetle oğlu ile kavuşmalarını dilerim. Sanada klibi hazırladığın için teşekkürler yeğenim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bakalım Mevlam ne eyler .. Neylerse güzel eyler.. Bekleyip göreceğiz hep birlikte.. Şayet güzel bir av ve güzel kareler olursa bu sefer PAŞA TEAM TV ile karşınıza çıkacağım buda bir sürpriz olsun.. ![]() Alıntı:
Allah Hepimize sağlık versin.. En kısa zamanda senide bir ziyaret edip çevrede bir operasyon yapmak isterim.. ![]() Sen şimdiden istihbarat çalışmalarını hazırla.. ![]() ![]() ![]() Sağlıcakla kal.. Kamil abim duydumki sessiz sedasız av partileri düzenliyormuşsun.. Ama sen merak etme benden laf çıkmaz.. Bu arada seni kutlarım güzel balık.. Alıntı:
Gitmenin zamanı geldi .. Bunlar işaalah hep nostaljilerde kalmaz.. Yenileri ile tekrar burada olacağız işaalah.. Alıntı:
Ön görüntü hazırd,ı sonralarını ben ekledim.. Bu görüntüler seni gaza getirdi ise takım bir zaiatla hazır.. Bir kaç yedek arkadaşla güzel bir av yaparız gibime geliyor.. Alıntı:
Alıntı:
Artık benzetme sana ait ben o Ercan turgutu tanımam ki.. ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Bu ne ki .. Eğer güzel kareler yakalarsam bundan sonraki klipleri seyret.. Bambaşka bir anlayış ile yeni programlar ile buradayım.. Bekleyin.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() PAŞA TEAM Tam tekmil hazır.... Mevlam ne eylerse güzel eyler.... Hasan abi başta olmak üzere paşa team diliyoruz gümbür gümbür gelsin... Herşeyden önce nasip elbette...
Necati abicim ellerine sağlık... Harika olmuş...
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abime yakışır bir video olmuş nacati abim iyi düşünmüş hasan abime allah kavuştursun dileklerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() en basta sereflı bır gorev ıcın ankaraya vatanı gorevını yapmaya gıden huseyın kardesıme sımdıden hayırlı teskereler dılerım
hasan abım allah en kısa zamanda kavusturmak nasıp etsın bu gurur verıcı vatanı gorevınden huseyın kardesım gogsunu gere gere saglıklı bır sekılde gelecek. necatı abım bu klıp ıcın cok detaylı ugrastıgını bılıyorum emegıne ellerıne saglık ama bundan sonrakı klıplerde daha buyuk suprızlerın gelecegınıde bılıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Son yıllarda seyrettiğim en güzel slaytlardan birisi oldu bu...
Bu anlamlı gösteri için teşekkürler Necati kardeşim,bende Hasan abimin oğlunun askere gittiğini bu vesileyle öğrendim. Hasan abicim ALLAH kavuştursun sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
VİP ![]()
|
![]() Necati kardeşim bu güzel slayt için çok çok teşekkür ederim.Ayrıca Hasan kardeşimede tabi o olmasaydı bu görsel yayın bu kadar güzel olmazdı.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğan Kardeşime Küçük Bir Sürpriz | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 41 | 22-03-2010 12:56 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
Küçük Bir Av | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 31-10-2007 19:10 |
en küçük üye benim galiba | ceza_4 | Tanışma | 22 | 14-09-2007 06:58 |