|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() Nihayet bir paylaşımda bulunabileceğim.Bu gün havanın bozuk olmasına rağmen bir şansımı denemek için Zeytinalanındakı avlağıma doğru boru kurdu alarak yollandım.Hava çok rüzgardı bir iki saat oyalandıktan sonra tam tam toparlancağım zaman bir iki vuruş derken bu güzelleri arka arkaya aldım.Daha iyileri siz dostlarıma rasgelmesi dileklerimle.İkili klasik 50 gr kurşunlu takım,
![]() ![]()
![]() Bu mesaj en son " 27-09-2010 " tarihinde saat 07:25 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turgay abicim tebrik ederim,
anne tarafından zeytinalanı köyündenim. köy girişinde bulunan Zeytin cafe'nin sahibi Sedat teyzemin oğlu olur. daha niceleri rastgele ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Turgay abi tebrikler..
Pazar günü havanın kötü olmasına rağmen tavalıkları almışsın.. Afiyet bal şeker olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Lidakileri anlıyorum Turgay abim ama dil balığı gibi çok ender oltaya gelen bir balığı yakalamışsın bunun için ayrıca tebrik ediyorum
![]() Bu arada hava gerçekten çok berbattı yürümekte bile zorlanıyordu insan yolda.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() turgay abi tebrikler lidakiler çok güzel bence dil balığı daha şık duruyor. rüzgar muhalefeti olmasaydı bizde balığa çıkacaktık malesef iptal ettik
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() turgay abi cok güzel av olmuş tebrikler bende gidecektim bu hafta ama işlerden dolayı gidemedim
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık abi
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() Nihayet turgay abi.
![]() ![]() ![]() çok sevindim havanın kötü olmasına rağmen seni memnun eden bu avın için. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Orjinalin gözünü seveyim , afiyet olsun,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Turgay abi tebrikler, bozuk havada güzel av yapmışsın afiyet olsun. Ama gücendim sana, Zeytin alanına kadar geliyorsun da bi çayımı içmeye uğramıyorsun.
![]() ![]() Ben de hava bozuk olduğundan akşama kadar limanda pinekledim durdum...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nihayet yine güzel bir av daha | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 39 | 10-05-2010 20:43 |
Nihayet lüfer | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 13-10-2008 00:20 |
Nihayet tekneye çıkacağım | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 21-09-2008 15:12 |
nihayet foto gönderebiliyorum | level | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 26-01-2008 18:51 |
Nihayet | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-08-2006 23:18 |