![]() |
#31 | ||
Guest
|
![]() Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yine gidemedim.Ben oynamıyorum yaa...
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||
Guest
|
![]() Bu hafta sonu gidemediğim avın sonucunda,arkadaşlar 1 , 1,5 kiloluk dört sazanı mısır ve solucanlı oltayla yakalamışlar...Baktım da çok yakışıklı balıklardı...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() senin balığa çıkacağın yok seko en iyisi şu balık oyununu bir araştır belki daha mutlu olursun hee ne dersin?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||
Guest
|
![]() Bu aralar ikide birde balık malzemelerini çıkarıp silip parlatıyorum.Eskiyecekler valla...
|
||
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba ne oldi size ya kardeşim hiç kimseden ses cıkmıyor. Hiç balığa giden yokmu? Dün ankarada hava nefisti tabi star dururmu gittik gitmesinede yine elimiz boş döndük .Ama ilginç birşey oldu,gittiğimiz barajda sular yaklaşık beş metre civarında çekilmiş sular çekilince ne olur? eğer o suda birde turna varsa ne olur biliyormusunuz? Daha önce baraj dolu iken otlara ve taşlara takılan oltalar meydana çıkar .Sıkı durun sayıyı veriyorum tamı tamına 50 adet kaşık,sasi,meps ve daha neler neler topladık.İşte kısa günün karı.Bulduğumuz tırıvırılarıda tabiki imha ettik.Dostca kalın .Paylaşmak üzere.
STAR/ANKARA |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() maşallah maşallah balık yerine kaşık tuttunuz demekki
![]()
![]() |
![]() |
#37 | ||
Guest
|
![]() 13 kiloluk aynalı sazan ve 7 kiloluk sazan resimleri yakında bu sayfalarda olacak.Çalışmalarım sürüyor...Scan olayı biraz sorunlu oluyor bizde de...Ama yolda
![]() |
||
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bekliyoruz kardeş ama sen kendini kasma
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hafta sonu balık avına gidenlere rastgelsin arkadaşlar yokmu bu hafta oltayla balık katliamı yapacak kimse .Artık bizi boş verin biz baharı bekliyoruz. Biraz bizleri heyecanlandırın bir iki resim falan anılarda yada arşivinizde birşey yokmu.
Özellikle sıcak bölgelerde yaşayan arkadaşlar size sesleniyorum.Gidin be kardeşim balığa gidin .Hiçbirşey yakalayamasanız bile benim gibi birkaç olta yakalarsınız . Biz Ankarada güneşli bir hava bulsak anında balıktayız. Herkese iyi hafta sonları. ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() sezonun ilk balığı sazan .ANKARA
Bu mesaj en son " 03-04-2006 " tarihinde saat 23:00 itibariyle star tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
suda yaşıyan canlılar | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 13-10-2007 21:38 |
tuzlu suda balık... | lambukas | Balık Yemekleri | 1 | 04-07-2007 20:56 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |
Tatlı Suda Yayın Avcılığı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 30-12-2005 02:00 |
Suda Boğulmalar | Bir Dost | SAĞLIK | 1 | 09-11-2005 12:44 |