Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-10-2010, 13:54   #2
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 37
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan

Palet yemi biraz suyun içinde bekletin yumuşayacaktır yoğurup hamur haline getirin cıvık olursa biraz un ile destekleyebilirsiniz. Haricen içine birşey koymaya lüzum yok zaten yeterince kokuyor
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hamur Olta Yemi ferhatözkara Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 20 24-11-2016 17:30
Yem (hamur) yapılışı. olta123 Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar 7 20-10-2010 10:55
çim çim nasıl hazırlanır 35deniz Balık Yemekleri 4 19-09-2008 21:36
hamur avcı39 Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri 5 29-07-2006 18:56
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? Bir Dost Balık Yemekleri 0 02-12-2005 09:40


Saat 16:27.