![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bahettiğiniz yem şöyle hazırlanıyor.
Toz haline getirdiğiniz çiftlik yemi. Yumurta, peynir suyu ve şekerle karıştırılıp macun haine getiriliyor.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Veya benim burada tarifini verdiğim yemi kullanabilirsiniz. (3.tarif) Çok daha uzun ömürlü olur ve dağılmaz ![]()
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamur Olta Yemi | ferhatözkara | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 20 | 24-11-2016 18:30 |
Yem (hamur) yapılışı. | olta123 | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 7 | 20-10-2010 10:55 |
çim çim nasıl hazırlanır | 35deniz | Balık Yemekleri | 4 | 19-09-2008 21:36 |
hamur | avcı39 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 29-07-2006 18:56 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |