Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-10-2010, 16:30   #5
xnode
FCR/SGR
 
xnode kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 14.06.08
Şehir: İzmir
Mesaj Sayısı: 989
Varsayılan

Bahettiğiniz yem şöyle hazırlanıyor.
Toz haline getirdiğiniz çiftlik yemi. Yumurta, peynir suyu ve şekerle karıştırılıp macun haine getiriliyor..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Veya benim burada tarifini verdiğim yemi kullanabilirsiniz. (3.tarif) Çok daha uzun ömürlü olur ve dağılmaz
__________________

Lütfen avcılık, balıkçılık ve su ürünleri ile ilgili genel sorularınızı özel mesaj ile sormayınız. Herkesin yararlanabilmesi için konular içinde soru yöneltiniz...


Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

xnode Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hamur Olta Yemi ferhatözkara Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 20 24-11-2016 18:30
Yem (hamur) yapılışı. olta123 Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar 7 20-10-2010 10:55
çim çim nasıl hazırlanır 35deniz Balık Yemekleri 4 19-09-2008 21:36
hamur avcı39 Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri 5 29-07-2006 18:56
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? Bir Dost Balık Yemekleri 0 02-12-2005 10:40


Saat 09:13.