|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bu gün tutmuş olduğum bu iki balığı sizlerle paylaşmak istedim.
Bu mesaj en son " 05-04-2006 " tarihinde saat 19:30 itibariyle sbasaran tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman Abi tebrikler, en sonunda aldın lüferi kaç gündür muhabbetini yaptığımız
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yakışır Süleyman abime lüferler sinaritler rastgelsin abi bereketli olsun.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman arkadaşım bol şanslar çok güzel lüfer ve istavrit bunları ikinci resimdeki rapala ilemi aldın.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() süleyman kardeş. balıklar tekneden galiba.. kıyıdan ne kadar açıkta??? ve ne derinlikte???.. bilgi mahiyetinde yazarsan sevinirim..gerçi istanbulda kıyıdan 30/100 metrelik mesafelerde lüferde istavritte ...yakalanır ama izmirde lüferi yeni gördüm..
maşallah..bu iyi haber..afiyet olsun. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi tebrikler İzmir 'de lüfer tutulduğunu ilk kez görüyorum bunun içinde seni duble tebrik ediyorum
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim süleyman abi bende Lüfer in adının izmirde geçtiğini ilk kez görüyorum.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar; benim ideal balıklarımı sıralıyorum. lüfer, turna (baraküda), sargoz-karagöz familyası, mercan familyası, sarı kanat istavrit en son da levrek gelir.
lüfer bu bölgeye sonbaharda karadenizden-akdenize göçü esnasında uzun bir süre kalır. hatta havaların durumuna göre kışı burada bile geçirirler bazen. mart sonu ve nisan ayı içinde hızlı bir şekilde karadenize doğru dönüşe başladıkları için bir kaç gün burada bulunabilir. hatta 2002 yılının ağustos ayında bile bir gecede 4 kilo lüfer almıştım. hep söylemiştim yine söylüyorum. HİÇ BİR ZAMAN, DOĞADA KURAL YOKTUR. gün geldi 30 m uzunluk ve 7 numara sırtı kurşunu (zeytin görünümlü) taktım randıman aldım, gün geldi pervane suyunda (3-5 kulaçta) balık çekerken terlemekten ıslanmadık yanım kalmadı. sırtı avcılığında gözlem çok önemlidir. balık yüzeyde ise (küçük balıklar suyun üstünde uçarcasına kaçışırlar, martılar sık sık pikeleyerek dalış yaparlar) kısa veya kurşunsuz, derinde ise (martılar yüksekten pike yapacaklarmış gibi yavru balık gözlerler) kurşunlu ve derin çekmekte fayda vardır. zaman zaman bu tür konularda görüşlerimi yazıp sizlerin de görüşlerini alacağım. şimdilik bu kadar yeter sanıyorum. hepinize bol şanslar. RASTGELSİN. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi,tebrikler
bundan sonraki avların daha verimli geçmesini dilerim,ayrıca açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
BALIK CETVELİ... hamsi(9 cm), tekir(11 cm), istavrit ve barbunya(13 cm), lüfer(14 cm) | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 30-03-2009 11:23 |
10.05.2008 K.Çekmece istavrit (07:00-09:00) | balıkcı_ | Çapari | 9 | 13-05-2008 13:48 |
istavrit tava | hakan25 | Balık Yemekleri | 7 | 03-04-2008 19:48 |
istavrit avı | hakan25 | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 03-03-2008 01:43 |
Istavrit üzerine | Rauf | Su Ürünleri | 11 | 26-01-2008 00:48 |