|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 2 kg kaya tuzunun ıcıne bır adet yumurta akını kırıyorsunuz 2 cay bardagına yakın su koyun ama bırden dokmeyın suyu resmen hamur kıvamında olacak ne cıvık ne koyu.balıga gelınce bogazdan bıraz acın ıcını alabıldıgınız kadar alın alamadıgınız ıcınde kalsın pıulları soymak yok sonra hamuru tepsıye serıyoruz balıgı ustune yatırıyoruz,artan hamuruda balıgın ustune ortıuyoruz pısecegıne yakın sırınganın ıcıne cektıgımız zeytın yagını hamura sırıngayı batırarak ıcıne bıraz zeytın yagı salıyoruz 1 saata yakın 200 derece sıcaklıkta pıstıkten sonra bır cekıc bır tornavıda vasıtasıyla delıyoruz hamuru kenarlarından sapka gıbı cıkıyor balıgı tuzdan alın dagıtmadan ortadan ıkıye ayırın ıcınden yemeye baslayın en son tabakta derısı kalıyor
__________________
Hakan ÖZORPAK 26/01/1980 iZMİR A RH Pozitif |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
__________________
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |