|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Römorktu, çeki demiriydi, vizeydi derken bayrama hepsi hazırdı.
![]() ![]() ![]() Kayınım Mustafa ile Torbalıdan ver elini kazıklı. Yem olarak sökeden alınmış mamunlar ve sardalya. İlk balık benden güzel bir antenli ![]() Mustafadan güzel bir mercan ![]() Çipura ve lidakimizde geldi. ![]() ![]() Balık tutmaktan fotoğraf çekemiyorduk Diğer fotolarımızıda evde çektik. ![]() ![]() Komşulara dağıtılacak ince balıklarda hazırdı. ![]() Balıklarımız güzelce temizlendi. ![]() Odun ateşimiz hazır. ![]() Ve balıklar zeytin yağında kızarıyor. Kaynanam sağolsun ![]() ![]() Oğlum Ege balıkları bekliyor. ![]() Afiyetle yedik artık. Herkese rastgelsin. Devamı haftaya inşallah
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Banned
|
![]() Güzel kareler ve ayrıntılı rapor için teşekkürler.Rastgelsin.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle bu arada balıklarında maaşallahı var..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Celalettin kardeş harika bir an yakalamışsın..
Resimlerde sunumda bir harika .. Balık var mutluluk en alt resimde bulunan yeğenimin yüzünden belli.. Emeğinize sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Celalettin kardeşim mesleğini öğretmen yazmışın,bu vesile ile Öğretmenler günün kutlu olsun,güzel bir av olmuş ve yemişiniz Afiyet olsun,ufak bir sorum olacak; botu yenimi aldınız? eğer yeni ise maliyet ne kadar oldu? biraz bilgi verirsen sevinirim, bende Çandarlıya düşünüyorum.Avlarınız bol ve güzel olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Celalettin kardeşim,Öncelikle botunuz hayırlı uğurlu olsun.Anlatımın ve çok güzel olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler. Ayrıca öğretmenler gününüzde kutlu olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Necati Bey. Daha iyileri hepimize rastgelir inşallah.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle botunuz hayırlı olsun sağlıkla kullanın,balıklar yakışıklı duruyor tebrik ederim afiyet olsun merak ettim bu kazıklı neresi Didim , Akbük tarafımı bildirirseniz sevinirim rastgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Botu alalı 2 ay falan oldu. Fuar için özel yapıldığını söylediler o zaman almıştım. Tabi fiber taban olduğu için römork ve araca çeki demiride lazımdı. Hayırlısıyla onlarıda tamamladım. Botun peşin fiyatı 2700tl. Sevdiğim bi arkadaşım aracı oldu. 3,90 fiber taban Seastar bot. Hemen liman kaydını yaptım. Ce belgesi olduğundan bi günde bitti işlemler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayramda Balıklara İzin verdik. Mersin 05/12/2008 | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 05-12-2008 16:40 |
Bayramda güzelçamli | MEHMETGÜZELÇAMLI | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 11-10-2008 13:07 |
bayramda İzmirdeyim Levrek meraları help me plss.. | Yırtık | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 28-12-2006 13:20 |
bayramda Küçükkuyu | Lethe | Organizasyonlar | 4 | 21-10-2006 12:19 |
Bayramda Hava Durumlari | levrek | METEOROLOJİ | 1 | 07-01-2006 15:01 |