|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 10 numara olmuş.bu balığı yakalamak nasip olmadı o kadar at çek yapıyoruz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Ahmet kardeşim çinekoplar harika manzara da bir o kadar güzel bu kaliteli resim ve paylaşım için teşekkürler rastgele arkadaşım.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Senin söylediğin gibi hava patlak değildi. Belkide ondan boş döndük. Ama bu aralar sen boğaza gelirsen boş dönmezsin diye düşünüyorum. Sıra sende. Hafta sonu beklerim inşaallah. Ayrıca değerli yorumlarınız içinde tüm arkadaşlara teşekkür ederim
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kardeş tüm bayram karaburunu denedik ama tık yok.ben böyle karadeniz görmedim hala sinirleniyorum düşününce.bu levrek adamı verem eder..ama arkadaşlar terkos tarafına doğru sırtıyla dev gibi levrek almışlar.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler abi gerçekten güzel av olmuş.. Güzel avlarının devamını diliyorum..
Bi ara tekrardan İzmir'ede bekliyorum ![]() Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() ahmet abi bereketli bir av olmuş oldukçada keyif aldığın tüm karelerden belli daha iyilerine inşallah her daim rastgelsin...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() Ahmet abi güzel bir gün güzel bir konu ..
Emeğine sağlık abim.. Çinekoplar istavritler maaşallah hep en çıtırından yiyiyorsun.. Afiyet bal şeker olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cok guzel bır paylasım ahmet abı
ıstambula hayatım boyunca 3 yada 4 kere gelmısımdır onda da ne yezmek nede balık tutmak nasıp olmustur o bogazda balık tutmayı o kadar cok ıstıyorum kı oranın keyfı bır baskadır yasamak lazım bılıyorum ama ınsallah ıstanbula gelısım olursa tanısmak ısterım abı cinekoplarıda beraber yakalarız ınsallah muhabbet eslıgınde
![]() |
![]() |
#19 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet abi balıklar harika tebrik ediyorum. Ayrıca geniş kapsamlı rapor ve fotolar içinde ayrıca teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü (6) Trofeler Başladı | adolomorola | TATLI SU AVI | 38 | 14-09-2010 19:07 |
rapalaya fırdöndü | walras | AT-ÇEK | 3 | 24-02-2008 19:43 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Sezon Başladı | iesencan | Videolar | 4 | 25-06-2007 16:02 |
kefal başladı. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 29-04-2006 01:52 |