|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
VİP ![]()
|
![]() Adem,çok güzel kareler gerçekten,Ceren kardeşimizi ve ekibini kutlarım.
emeğinize sağlık ,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah üstad;
güzel bir av olmuş,herzaman güzel avlar sizinle olsun,
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adem abi olsun deniz bu bize neyi verirse onunla yetinmemiz lazım dahasını biz istesekte olmuyor zaten. ama olsun hiç olmazsa boş dönmemişsiniz ya oda önemli birşey. Allah şansınızı her zaman bol eylesin.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ADEM KARDEŞİM.... Benim işyerimin balkonu ile senin evinin balkonu bu kadar yakın diye kurban bayramında oraya koyduğum mazmozlukları demek sen arakladın.Bende kaç gündür o kavanozu arıyordum.Ayrıca FOÇA ve çevresinde balıklarda gıda zehirlenmesi nedeniyle karaya vurmalar olmuş.Uzunada,da güvenlik güçleri gaz bombası atıldı diye alarma geçmiş Hava koşulları bazen bu şakaları yapıyor ADEM,cim.Sitede arkadaşların çok kullandığı bir deyim var.....BALIK BAHANE......Sevgiler.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Banned
|
![]() Hepinize ince yorumlarınız için teşekkür ederim..Elbette Balık Bahanne...Muhbbetimiz devamlı şahhane...Esenkalın
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bozuk havaya rağmen güzel av olmuş tebrik ederim.Süleyman kaptan varsa balıkta olur,sohbette...
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler avınız daim olsun...
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
'USKUMRU TEAM' ERSOY AKSOYADANA 1985 0 Rh (+) BORNOVA-İZMİR ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 05-12-2010 " tarihinde saat 00:13 itibariyle EAKSOY tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() keyifli bir av raporu okudum teşekkürler. baktım da tüm dostlar orada DERİN ni gördüm arka tarafta (mehmet kaptan) KARABULUT (süleyman kaptan) ersoy kardeşimde gelmiş. beni çağırmadan alcağı olsun.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() balık çok olmasada lambuka ve mercan çok yakışıklı görünüyor tekrarlanması dileği ile iğneniz keskin avlarınız bereketli olsun. cereni ayrıyetten tebrik ediyorum. kızım sinem (8 yaşında) ceren ile beraber avlanmak istiyormuş iletmemi istedi.
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Banned
|
![]() Alıntı:
Ceren şimdiden Kardeşi Sinem için hazırlıklara başladı bile.. İnce yorumlar için tüm dostlara teşekkürler.. Esenkalın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lodos korkulu avımız. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 31 | 17-05-2010 15:07 |