|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Süleyman Kaptanım gel birgünde o rüzgarda kayalara yaslanıp kayıntıyı beraber yapalım..Havalar sertleşmeye başladı tekneyle gidemediğin zaman Çıkalım bir maceraya .. Nasıl oluyormuş bir bakalım.. ![]() Herşey çok güzel her şeye değer.. Katılımın için teşekkürler.. Alıntı:
Selamlar Denizliye.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sizlerin orada oluşu beni daha çok kamçıladı dostlarla birlikte olamak beraber av yapabilmek inan av keyfini 2 ye katlıyor.. Bende sana ve diğer dostlarıma teşekkür ederim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Daha irileri sana denk gelsin.. Livarın hiç boş kalmasın.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Teessüf ederim Mustafa Ne demek az olmuş öz olmuş.. Böyle zamanda kıyıdan bu kadar paşayı görmek çok zor yanlışmıyım.. ![]() Bu iş tekneye benzemez biliyorsun.. ![]() ![]() Nasipte balık çoktu ama bizim kıyıya alıp yiyebileceğimiz nasibimiz yoktu ayrı bir konu.. Hher şeye rağmen güzel ve zevkli bir avdı .. ![]() ![]() Katılımın için teşekkür ederim.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abı
macera super anlatım super resımler super balıklar harıka ![]() ![]() ![]() ![]() herseye ragmen deymıs gıtmenıze bır ben denk gelemıyom takıma ona delı oluyom bu sene kısmet degılmıs balıka hep beraber gıtmek ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necaticim, sunum ve fotolar nefis. Balıkların azlığından bahsediyorsun bu havaya bu kadar desene. Çok çok tebrikler. Daha iyi avlar dileklerimle, afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Üstad
|
![]() necati keşki banada haber verseydiniz yahu
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Üstad
|
![]() [quote=Necati ARAT;97247][b]
Süleyman Kaptanım gel birgünde o rüzgarda kayalara yaslanıp kayıntıyı beraber yapalım..Havalar sertleşmeye başladı tekneyle gidemediğin zaman Çıkalım bir maceraya .. Nasıl oluyormuş bir bakalım.. ![]() Herşey çok güzel her şeye değer.. Katılımın için teşekkürler.. İnan Necati öyle bir günü çok özledim.İnşallah bir gün gerçekleştiririz..
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abi mükemmel bir anlatım olmuş.. sert havaya rağmen sabır edip yine
paşalı bir gün olmuş.. paşa team çalışıyor ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu kadar tutmayın dedim ama dinlemediler.. | Kamil ESEN | Videolar | 11 | 25-08-2010 21:39 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |
Varmısınız Yarışa | iesencan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 28-06-2007 18:38 |
tusunami asıl buymuş dedim | gobrette | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 23-09-2005 08:10 |