|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() banamı seslendiniz..????
beyler bana arkadaşlık ve ortaklık edecek eleman lazım güzel İzmirin güzel balıkçılarından .. o golete bir tur yapabiliriz.. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahhhhhhhhhhhh :dikkat: 90 dedik kaldık be erol abi inemedik 89 kg.ye neyse allahtan photoshop var birde boy uzun.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben geliyorum erol abi telefon edip buluşma yerini bildir
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() yaşa tago,en kısa zamanda...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi Faruk abimiz var 1buçuk porsiyon bende 81 kiloyum kalanıda faruk abiden tamamlarız işte ne olacak
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aloooo;
beni sakın unutmayı haaaaa; Balık ve macera vedeee ben ayrılmaz üçlüyüz bide siz olunca sırtımız yere gelmez.Değilmi KİLO 88 BOY 1,60 ZIPLARIM WALLA. Saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |
Kişin Tatlisu Balik Avi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 26 | 08-02-2006 09:20 |