|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağolasın Fuat,
Ben maden suyu,şeker,limonlu suda bekletiyordum,sütle denemedim hiç,en yakın zamanda denerim artık.Birde teknik bir bilgi vereyim size. Yüksek ısıda yağ yandığı ve kanserojen etki yaptığı düşüncesiyle fritöz üreticileri düşük dereceli termostat takıyorlarmış diye duydum.Benim fritöz genişce,elim takım tuttuğu için termostadı azıcık büyüttüm,gerçi fazla yükseltemiyorum (yamulmasın diye ![]() Başınızı ağrıttım kusura bakmayın artık, ben salı pazarına balık almaya gidiyorum,yakalamaya gidemediğimde hazır alayım bari canım çektiiiiiiiiiiiii ![]()
__________________
Önder ALTAN 1963 İŞİ /MEMLEKETİ/ EVİ MANİSA/ iZMİR /ÇANDARLI
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
__________________
FU@T 1978 tam35 ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar avı.. | Kamil ESEN | Kalamar-Sübye | 21 | 20-09-2011 13:59 |
Kalamar avı | tevez | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 20-03-2010 13:11 |
Kalamar tava yapılırken dikkat edilmesi gereken konular | santor | Balık Yemekleri | 22 | 09-03-2010 13:33 |
istavrit tava | hakan25 | Balık Yemekleri | 7 | 03-04-2008 19:48 |
Chilli (Acı) soslu Çipura tava | zinebird | Balık Yemekleri | 2 | 14-02-2008 19:55 |