|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler hocam cok iyi av olmuş ekibi cani gönülden kutlarım darısı bizim başımıza boyle paşalar nasip olur bir gün be
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() ekip iyi iş çıkarmış tebrikler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Vayy hocam süpersiniz harika av olmuş tebrik ediyorum tüm ekibi niceleri rastgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun,varolun.Ama maalesef ekipte o gün ben yoktum.Asıl avın kahramanı ismi yazılı olan arkadaşlar.Ben laptopu kulübe götürdüğümde resimleri görünce rastgele açtım.Yani bana nasip oldu.Ama dediğiniz gibi bizde dur durak yok.Daha 2 av raporu sırada bekliyor.Onlarıda yarın, öbür gün açarım nasipse..
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu Manisalılar da hem karadan ham de denizden çok oluyorlar ama haaa.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eee ne yapalım abi.Denize yakın olsak bu kadar hasret olmaz heralde. çok olmamızda ondandır.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler arkadaşlarınız kaliteli balık tutmuşlar ekibi kutlarım Kamil kardeş.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil abi ben askerlik yaparken siz balığa gidiyonuz valla helal olsun.Kıbrıs a tanıdık geliyomuş galiba yeri neresi tam biliyomusun biliyosan babamdan bana haber ver bana artık burda kıdemli er olduk
![]()
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Banned
|
![]() Muhteşem Kareler tebrik ederim güzel bir av olmuş.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çandarlı | muhabbetci | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 02-01-2011 07:41 |
Manisa ekibi karaburun-Ildır avı | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 27-12-2010 19:36 |
çandarlı denizköyde akya avı | kemalakcinar | ZIPKINLA SUALTI AVI | 9 | 26-11-2008 20:39 |
candarlı hatırası | ibrahimz35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-12-2007 22:58 |
Iç Anadolu Balik Ekibi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 01-12-2005 19:40 |