|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
sağolasın arkadaş bende deniz avından anlamam ama sonuç olta avı olunca zevki aynı bence sizlerede bol şanslar rastgelsin selamlar
ALİ ATEŞ 1954 BALIKESİR ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-01-2011 " tarihinde saat 20:12 itibariyle AliATEŞ tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Helal olsun Ali abi,Simav çayının ne tarafında tutuyorsun,Sındırgı gölüyle alakası varmı,yılda bir-iki kez Sındırgıya uğruyordum,bu sezon uğrayamadım.Daha güzel avlar diliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() ali abi kucağındaki sazan çok güzel görünüyor.
![]() eline sağlık ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
teşekkürler arkadaşım sizlerinde olur inşallah rastgelsin selamalar
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ali abi yeni yılda da böyle devam eder inşallah
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() Ali abi tebrikler
2011 de bu güzelliklerin hep kucağında olması dileğimle... ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bilgi için sağol Ali abi,şansın bol olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler Ali ustam. Resimi göremedim ama anlatılanlar o balığın güzelliğini anlamama yetti arttı bile misinan hiç çürümesin inşAllah.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler fatih arkadaşım abartılacak kadar değil ama bu mevsimde yakalanması bile zor aslında kışın pek gezmez balık tabi tatlısu balığı için geçerli bu önemli olan oltaya gelmesi aynı temennileri size tüm balık severlere diliyorum iyi avlar rast gelsin selamlar
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler, ellerineze sağlık, güzel av olmuş afiyet olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
Hoş geldin 2011.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 16 | 02-01-2011 22:09 |
12 05 07 havuz balığı(israil sazanı)avı | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 14-05-2007 09:08 |